Home > Rapoarte ROX19 > emu vs WW CocârM

emu vs WW CocârM

emu ataca pe WW CocârM

Cont cu 2 sate si fara artefact de trupe. A avut forta de atac mai mare decat hammerul lui Megatron facut cu artefact de trupe :))))))

emu_vs_WW CocârM

Advertisements
Categories: Rapoarte ROX19
 1. alexsmn
  September 16, 2014 at 9:54 pm

  Asta e contul lui bery :))))

 2. Chubb
  September 16, 2014 at 11:03 pm

  Felicitari!

 3. Curierul
  September 17, 2014 at 6:52 am

  Fara artefact de trupe? uita-te mai bine prin trezorerie, a avut un pacalici care l-a tot mutat prin alianta Dir (alinta pe care o farma), iar spre sfarsit a luat si de 2 ori instructia din elite, este o armata frumoasa, dar ce ai scris la descriere e prea de tot 🙂

  • September 17, 2014 at 9:04 am

   a avut artefact de trupe doar cu 5 zile inainte de atac. n-am specificat nimic de pacalici… iar artefactul pacalici l-a cucerit cu armata de pe acelasi sat (deci a avut ceva pierderi) si l-a folosit doar cu 2 saptamani inainte de atac.

 4. bery
  September 17, 2014 at 11:14 am

  Hai ca aici ai fost simpatic, trebuie sa recunosc 🙂

 5. September 17, 2014 at 4:22 pm

  Asta a fost contul surpriza al elitului? Cu asta va puteti lauda? Bv sunteti mari ati avut un hamer bun ati daramat 1 lvl hahhah

  • unElite
   September 17, 2014 at 10:02 pm

   Felicitari pentru locul 4. L-ati meritat. Cuvantul tau nu valoareaza nici 2 lei.

  • Atilla
   September 19, 2014 at 11:58 am

   asa cum tiam zis si in mesaj ..eu nu sant red cacanarul care va umplut lubenitele de pe umeri cu seminte otravite ..
   in mod normal armata aia de zici tu ca e un fleac trebuia sa plece dimineata pe voi la fel ca celelalte 3 armate pe care leam trimis pe ww farm dupa ce am vazut atacul tau /….
   am steptat dimineatza sa vad daca si ceilalti care au fost seara pe conf se aliniaza cu tine …
   pt ca nu sau aliniat era clar ca doar tu erai rahatelul care face si flotari atunci cand strigi al el culcat …
   in plus am primit confirmarea celor relatate mai sus cat si scuze din partea jucatorilor seriosi din farmars ,( nu neaparat din partea lui bery care dealtfel mia confirmat ca esti doar un alt catel )

   bun , acum ca am lamurit toate cestea hai sa vb despre armata ….

   TU …CACATELULE …ai tupeul sa critici o astfel de armata facuta pe un ct cu 2 sate si fara artefact in conditiile in care tu … ..ai avut artefact de instruire ..ATENTIE …de 8 ori ?????
   si ai scos ciotul ala de armata ?????????????

 6. bery
  September 17, 2014 at 4:33 pm

  Oamenii au dat sa castige ei, sa isi urmareasca scopul, voi ati dat sa luam locul 2 :)).Asta spune despre voi cum porniti la lupta, luam locul 2 ca e ok :)) macar nu suntem 0. Un om cu o mentalitate de luptator se gandeste sa faca sa dea jos pe cel din fata lui. Oricum am vazut cum ganditi, acum noi suntem de vina ca nu am organizat, pentru ca zerul suprem ce facut rammerul din resursele noastre se lasa asteptat. Nu stiu cum v-a sucit mintile, dar dupa cele discutate daca vorbesc cu Marius, te-a prostit de esti vai de tine acum. Trist. M-ai aburit cu vrajeli 3 luni, sau de fapt te-ai mintit singur. Bafta, si ms ca ti-ai dat si tu arama pe fata :). Unul mai putin

 7. bery
  September 17, 2014 at 4:57 pm

  Mai Ego, tu esti chiar penibil serios acum. Nu stiu cine esti, dar daca nu ai fost implicat direct, te rog nu te mai baga in seama. Pentru voi a fi cinstit inseamna a fi sclav? Nu ma intereseaza ce au altii cu Emil, cand Farmers a fost luat de catre cei din Sud, ma refer la nume, eram 20 contra la 2 cadrane, si Sud si SV, Emil ne-a ajutat cu multe, nu a cerut nimic in schimb. Ce au facut altii cu el, ce au patit, e treaba lor, cu mine omu a fost onest. Poate ce meriti asta primesti. Oricum nu te duce gandirea la mai mult. As vrea putina maturitate, ca parca aveti 2 ani. George nu e lingau ca a dar cu Sud? Toti sunt lingai la voi. Oricum nu ma afecteaza impertinenta voastra. Am invatat mai ales pe travian sa ma feresc de caractere indoielnice. Din sute de oameni intalniti, foarte putini merita sa porti un dialog cu ei.

  Semnat, bery lingaul, curva, milogul, cum vreti voi. Tot asa traiesc, poate mai fericit cand vad atata prostie 🙂

 8. Ala rau'
  September 19, 2014 at 7:50 pm

  adipiciu, se vede clar ca esti din NE :))
  Orice prost poate face armata pe cont chiar si cu 1 sat…daca e sustinut de alti 50 de jucatori si are alte 50 de conturi facute special pt farm…
  Si nu poti spune “fara artefact de trupe”…stim toti ca a avut si pacalici si 1/2 🙂

  • September 20, 2014 at 6:54 pm

   Orice hammer se face sustinut de alti jucatori… Defense, resurse, etc. Deci si la restu s-a facut pushing. A avut artefact de trupe cu 5 zile inainte de atac si pacalici cu vreo 12-13 zile inainte de atac. Deci maxim 12-13 zile a dat trupe cu 1/2. Deci vreo 35k maciuci cu 8k teutoni in plus, dar… el a si folosit armata ca sa cucereasca artefact.
   Se pot face armate de genul asta fara artefact, avand in vedere ca emu s-a inregisrat si cu 10 zile mai tarziu, iar alti cu 1/2 la discretie si inregistrati de la inceput nu au reusit sa faca nici atat. Tu crezi in continuare ce vrei, ca sunt din NE.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: