Home > ROX 20, WW > Situatie WW 30 decembrie 2014 ora 12

Situatie WW 30 decembrie 2014 ora 12

Situatie WW 30 decembrie 2014 ora 12

Situatie WW 30 decembrie 2014 ora 12

Advertisements
Categories: ROX 20, WW
 1. Bianconero
  December 30, 2014 at 12:46 pm

  Se pare ca cei din SUD au dat click deja pe level 100 si daca nu mai e vreo armata care sa ajunga pe ei in urmatoarele 8-9 ore vor castiga al 3-lea server consecutiv, al 3-lea server cand au castigat desi au jucat 3 vs 1, al 3-lea server cand au dat clasa tuturor la orice capitol ( hammere, deff, strategie de joc). Tin sa felicit atat liderii confederatiei SUD care mereu au impresionat prin strategii foarte eficiente, cat si jucatorii care s-au chinuit sa faca defense sau hammere(Sa nu uitam ca s-a stabilit un nou record in SUD serverul asta, pe aceasta cale felicit si echipa de pe IMDB.com).

 2. elite!!!
  December 30, 2014 at 1:58 pm

  Al3lea serv consecutiv in care au spart conturi, au furat artefacte prin sitteri. Si care 1vs3 ? Toti au jucat pentru ei. Daca era NV pe primul loc, dadeau restul pe ei. Felicitari totusi pentru castigarea serverului.

  • The End
   December 30, 2014 at 2:29 pm

   Daca nu ai idee despre ce se intampla pe server, ma bine taci !
   Imi place totusi ca faceti pe virginele pana la capat, aratand cu degetul tot spre SUD…daca stau sa ma gandesc, singurul capitol la care SUD a fost intrecut este….ca sa vezi…spartul conturilor, furatul de artefacte si tot felul de manevre !

  • Bianconero
   December 30, 2014 at 2:30 pm

   Toti au folosit aceeasi tactica cu spartul conturilor, nu-mi spune ca daca aveai acces la un cont ai fi lasat artefactul sau hammerul neatins si in caz ca nu ai observat cand a fost vorba de atacuri au dat toti sincronizati in SUD asa ca nu imi spune tu mie ca nu a fost 3 vs 1

 3. Lepra
  December 30, 2014 at 2:58 pm

  Toata prostia asta cu “spart” conturi e chiar de rasul curcilor si vad ca nimeni nu are idee ce inseamna a sparge un cont.

  Ce sa intamplat cu conturile care au fost “sparte” nu a fost nimic altceva decat prostie din partea propietarilor care nu sunt in stare sa isi tina conturile pentru ei sau sa puna o parola decenta, daca tot ce poti pune ca parola este 00000 sau alte tampeni care le ghiceste si un copil de 5 ani atunci meriti sa pierzi tot ce ai pe cont.

  Si cum zic uni ca spartu conturile e o tactica, va rog este doar exploatarea prostiei unora care nu stiu sa tina pentru ei detaliile contruilor pe care joaca nimic mai mult.

  Deci poate mai intai invatati sa va securizati conturile si apoi veniti pe aici si tipati ca sa trisat
  sau alte prostii de genu asta.

  Peace Out!!

  • Titi
   December 30, 2014 at 6:17 pm

   Mai usor cu acuzele astea de prostie la proprietari de conturi sparte. Pune cratimele bine si apoi vorbim de inteligenta. Prostule/ proasto ­čÖé

   De ce esti asa sigur ca spargerea/accesarea conturilor inseamna doar ghicirea unei parole simple? Poate e o tradare din partea fostilor colegi… Ca sunt cam aceeasi pe harta ce se muta din cadran in cadran, functie de orgolii personale

   Se va ajunge sa se joace in maxim 50 jucatori in curand. Fiecare cu vreo 20 conturi. Cam asa e si acum… Si apoi se dau mari lideri cu 20 de contur la dispozitie….

   Alt joc era pe la rox5, 6…

   Bafya tuturor

 4. unsud
  December 30, 2014 at 6:31 pm

  Terminatii-va cu prostiile, cadranu SE inca este bun deoarece aici s-au adunat cam toti jucatorii bunii.
  Si inca ceva sud nu sunt doar in cadranul SE , in fiecare cadrane sunt aliante influientate de sud. care acolo joaca sub numele aliantei cadranului dar joaca pentru sud… deci terminati-va cu 3v1.. cca 4-5 mill def de pe ww sunt din alte aliante…
  felicitari sud pentru ca ie-ati adunat pe toate spalaturiile de oameni din ne/sw/nw doar ca sa castige se-ul…
  imi e rusine in ca cadran joc… numai ….

  • Bianconero
   December 30, 2014 at 7:02 pm

   Frate ce fumezi? Nu de alta dar vrem si noi…

   • Silenzio loaza
    December 30, 2014 at 7:27 pm

    ar trece anul mai usor,daca am fuma ce fumeaza si el.

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: