Home > Travian News > Re: Indisponibilitate servere 02.04.2015

Re: Indisponibilitate servere 02.04.2015

Update:
Stimati jucatori,

actualmente echipa tehnica se ocupa cu repunerea trupelor care au murit prin infometare in perioada de indisponibilitate din noaptea trecuta.

Cu stima,
Echipa Travian

======================================================

Stimati jucatori,

conducerea din Germania lucreaza alaturi de colegii din echipa Tehnica si administratorii de sistem pentru a evita pe viitor astfel de neplaceri create jucatorilor.

Din informatiile primite nu se va face nici un roll-back pe nici un server al nici unui domeniu sau chiar joc. Doresc sa reamintesc faptul ca toate jocurile sub egida Travian Games au fost afectate de aceste probleme tehnice.

Cu stima
Echipa Travian

==================================================================================

Stimati jucatori,

urmatorul anunt vine din partea conducerii din Germania:
“Stimati jucatori,

dupa cum stiti, am avut parte de o situatie extrem de neplacuta in care toate serverele de joc au fost indisponibile in cursul noptii de 2/3 aprilie. Aceasta indisponibilitate s-a datorat unui atac DDOS asupra sistemelor noastre.

Dupa cum stiti, au fost deja repuse trupele care au murit prin infometare si am dezactivat infometarea pentru a minimiza impactul asupra conturilor dumneavoastra. Suntem perfect constienti de faptul ca ati avut de suferit datorita acestor probleme tehnice si ne pare foarte rau pentru acest lucru.

Dar tocmai pentru ca aceasta perioada de indisponibilitate nu a fost cauzata de noi, sau de vreun furnizor de servicii contractat de noi, ddorim sa va reamintim urmatoarele:
Nu am sprijinit si nici nu vom sprijini vreodata persoane care cauzeaza pagube serverelor de joc, indiferent de modul de atac, fie el DDOS, fie milioane de atacuri false pentru a cauza intarzieri sau un eventual roll-back.

Consideram ca daca vom acorda compensatii pentru astfel de atacuri, doar vom incuraja inmultirea acestor atacuri! Practic, am incuraja persoane al caror singur interes este sa ruineze experienta de joc. Prin urmare, acordarea de puncte Aur sau orice forma de actiune / compensatie nu reprezinta o optiune valida.

Ne pare foarte rau pentru inconvenientele create de aceasta situatie si de impactul avut in joc si ne luam angajamentul pentru a imbunatati continuu securitatea sistemelor noastre. Desi avem nivele foarte ridicate de securitate, nimeni nu poate garanta o securitate de 100% in fata unui astfel de atac DDOS.”

Va dorim un joc placut in continuare.
Echipa Travian

http://forum.travian.ro/showthread.php?34017-Indisponibilitate-servere-02-04-2015&p=473369

Advertisements
Categories: Travian News
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: