Home > Descriere final server, ROX 21, WW > Final Server ROX21

Final Server ROX21

Jucători ai lumii Travian,

Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la 09:49, lucrătorii măreței metropole Minunea Lumii au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!

În timp ce badboys urca spre vârf, urmat de generalii alianței BadBoys, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.

Printre cei mai onorați demnitari prezenți, pgl&bogdy90 a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, hentes și Batranul s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.

Neavând nevoie de vreo introducere, 2Prieteni a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau Chip & Dale și Excalibur, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.

capuccino a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, badboys și Enigma, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mîndrie, mulțimea recunoscătoare.

Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.

(by Mjölnir)

Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.

Advertisements
 1. April 27, 2015 at 10:12 am

  felicitari tuturor jucatorilor care au jucat corect. avand in vedere ca e doar un joc, toti cei ce au jucat corect sunt castigatori. daca ai reusit sa te distrezi, sa razi, sa simti ca faci parte dintr-o echipa, daca macar o data pe zi, la munca/scoala fiind te-ai gandit ce fac trupele tale, atunci cu siguranta esti castigator. felicitari tuturor!

  Ana

  • Relu Kinderellu
   April 27, 2015 at 3:16 pm

   Dar un “Felicitari badboys, felicitari SUD, felicitari Alkohol!” n-a avut loc? :))
   Curaj, nu va intepeneste limba nici nu vi se inclesteaza maxilarele daca felicitati invingatorii 😉

   • Ana
    April 27, 2015 at 3:42 pm

    am felicitat jucatorii care au jucat corect. cei amintiti de tine, daca stiu ca au jucat corect, sunt convinsa ca se simt felicitati.

   • Relu Kinderellu
    April 27, 2015 at 3:53 pm

    Ma faci sa ma gandesc la ce spunea cineva din NV. E ca si cum ar lua Steaua campionatul iar tu i-ai felicita pe toti cei care nu poarta tricoul pe dos. Felicitari tuturor din toate aliantele mici sau mari, bineinteles, dar dintre toti jucatorii NE majoritari pe-aici nu va lasa pe niciunul inima sa spuneti si bravo Steaua? Daca era NE, ce va mai felicitati intre voi, si ce mai umpleati si raportul de la Andromeda de felicitari daca dadea pe Sud.

   • Ana
    April 27, 2015 at 4:01 pm

    uite iti fac pe plac. felicitari cadranului SUD, pentru castigarea serverului. e bine asa?

   • Relu Kinderellu
    April 27, 2015 at 4:11 pm

    Asa hai ca ati spart gheata si tu si Dan 🙂
    Meritati felicitari pentru cum au jucat aliantele NE si cateva actiuni frumoase, Sud pentru victorie, recordul la def si organizarea din care trebuie sa recunoasteti ca aveti cu totii de invatat, NV pentru recordurile la hammere de barbar si roman, nu e asa greu sa va recunoasteti si meritele unii altora.

   • Ana
    April 27, 2015 at 4:19 pm

    ai dreptate in tot ce zici tu acolo,cu o exceptie. dar sa nu redeschidem subiectul…felicitari tuturor care au avut nervii destul de tari sa reziste serverului:)))

 2. TIA
  April 27, 2015 at 10:23 am

  Una peste alta a fost un servar frumos cu atacuri din partea tuturor , cu def impresionant, cu atacuri reusite sau nu in functie de caz, rasturnari de situati la WW.uri si certuri ca nu ar fi frumos fara ele.
  Numai bine tuturor si ne auzim servarul viitor.

  • o ferma
   April 27, 2015 at 10:38 pm

   Felicitari Tia pt atacurile organizate contra FP!

 3. Andromeda
  April 27, 2015 at 10:26 am

  Bai frate, dar eu jucam in Nord Vest?

  • new start
   April 27, 2015 at 10:32 am

   Daca aveai satele la -/+ atunci in NV jucai sigur. 🙂 Felicitari pentru armata.

  • April 27, 2015 at 7:23 pm

   Asta cine mai e? Ca eu nu sunt :))

 4. Denikk
  April 27, 2015 at 11:24 am

  Felicitari tuturor jucatorilor care au ajuns pana la final si in special felicitari invingatorilor.

 5. Al' cu coasa
  April 27, 2015 at 11:30 am

  a fost loc 1 si loc 2 , toate cele trei ww-uri se situeaza pe locul II

 6. Andromeda
  April 27, 2015 at 11:33 am

  am facut hammar degeaba, tot pe locul 2 a ramas NE
  :(((((((
  Va spun la mamaaaaaa :((((((((((
  macar daca dadeam pe hmm ieseam dreaq macar pe 3

 7. Al' cu coasa
  April 27, 2015 at 11:41 am

  NE – ww 96 , NV – ww 96 , SV – ww 96 = Loc II , doar ca nu permite serverul sa va puna pe toti loc doi asta nu inseamna ca nu sunteti pe locul 2

  • dan
   April 27, 2015 at 2:34 pm

   termina cu prostii de astea ca daca dau acuma o basina vezi cum cade ww-ul FP pe locul 4, exact cum scrie in clasament acolo…. vai de defful vostru, darca mai era o replica la cutremurul din Nepal (Doamne Fereste!) va cadea ww-ul la 0…. sau la 0 puteati si voi sa ziceti ca sunteti pe 7, nu?

 8. Fulea
  April 27, 2015 at 11:46 am

  stie cineva parola la cont ?

 9. Hmm
  April 27, 2015 at 11:50 am

  normal ca da, Akbar o stie

 10. Cumhur (Nofear)
  April 27, 2015 at 12:53 pm

  Dupa teoria lu Al’cu coasa noi suntem pe locu 3 😀

  oricum Felicitari toata lumea 🙂

  • Al' cu coasa
   April 27, 2015 at 2:07 pm

   ceva de genu 🙂

 11. Lorant(Devil)
  April 27, 2015 at 2:36 pm

  Felicitari tuturor pentru acest server 🙂
  O vara cat mai placuta la toti 🙂

  =Lorant=

 12. scroafa lu lache e beata !
  April 27, 2015 at 3:29 pm

  Am ras de m-am kkt pe mine, sa mor ca de nu deja am febra la abdomen ! Asta e Lache incercand sa tot castige acest server ! =)))))))))))

 13. ALLAH
  April 27, 2015 at 3:46 pm

  Dragi SUDiști,

  Am deosebita plăcere să vă felicit a 4-a oară consecutivă pentru Victoria Obținută încă odată prin câștigarea acestui rox21 !

  Împreună batem recorduri după recorduri, pe lângă victorie avem si record absolut la defensiva pe rox : 51 milioane ! Bravo SUDiștii mei !

  Mă bucur că ați înțeles jocul in echipă, si ați înțeles că noi, liderii nu vă învățăm si nu vă cerem să faceți ceva absurd ci exact ceea ce trebuie să faceți ca să fie cel mai bine pentru confederație si pentru binele cadranului, rezultatul îl vedeți acum la final !

  Felicit si băieții cu armate, atacanții noștri pentru încrederea si răbdarea acordată, totul a depins de tactică si atacul la momentul oportun nu haotic. Bravos !

  Felicitări tuturor Hammer-builderilor pentru efortul si munca asiduă depusă!

  As dori să felicit si restul adversarilor care runda aceasta au încercat din răsputeri să ne dovedească, dar… c’est la vie..

  După multe măgării, nereguli si încălcări din partea unora, la final s-a dovedit că munca in echipă învinge !

  FELICITARI SUD !
  Sunteți cei mai tari !

  Fondator SUD
  Calin-Lubnani

  • dan
   April 27, 2015 at 4:00 pm

   felicitari, bravo, chiar daca mai venea un hammer, doua pe voi tot ati fi castigat la ce deff a fost acolo…. oricum, si pe NE cam tot pe acolo cu defful, trebuie felicitate aceste aliante si toti membrii lor…

 14. Horizons
  April 27, 2015 at 4:05 pm

  Felicitari BadBoys! Felicitari SUD! Felicitari capuccino! Felicitari pgl si NE-ELITE!

  Server care probabil va ramane ca referinta pentru numarul impresionant de def de pe ww-urile din SUD, NE si NW. SUD se detaseaza, inca o data, la acest capitol. Nu este o intamplare ca SUD domina serverele speed

  Super hammere serverul asta in cele trei cadrane. Impresionante cifrele si poate in alte conditii, pe alte servere astfel de hammere faceau gaura pe harta. Felicitari titularilor dar si celor care au ajutat cu resurse si/sau def sa protejeze aceste super-hammere.

  Vacanta placuta si ne revedem pe serverele viitoare

 15. Un elite!
  April 27, 2015 at 4:13 pm

  Din nou NE pierde?? nu se intreaba nimeni de ce? pai cu specimenele care conduc e si normal .

  • dan
   April 27, 2015 at 4:17 pm

   poti sa schimb cadranul…
   uite, indiferent de cine e lider sau cat de slab e cadranul, chiar mi-e lene sa introduc coordonate cu minus, deci forever, pe orice server: +/+

   • Al' cu coasa
    April 27, 2015 at 7:44 pm

    pai daca esti mort de beat de fiecare data, e si normal sa nu vezi bine si la ce putoare te conduce =))

 16. Chubb
  April 27, 2015 at 4:14 pm

  Oare nu ar putea jucatorii/liderii de pe rox sa fie la fel de diplomati si in timul jocului, nu doar la sfarsit? Zic, numa.

 17. Daniel [2xdnl]
  April 27, 2015 at 4:27 pm

  GG

 18. 100k
  April 27, 2015 at 4:29 pm

  Felicitari SUD!
  Felicitari ww-builderilor si hammer-istilor pentru munca depusa pe tot parcursul jocului si pentru spectacolul care ni l-au oferit pe final.
  Felicitari tuturor jucatorilor care in ciuda celor intamplate, au ramas in continuare in fata monitoarelor, sustinandu-si fiecare in parte echipa.
  Cu bune, cu rele, a mai trecut un server…sa auzim numai de bine !

  PS: plimbati off-ul noaptea !!!

 19. Travian
  April 27, 2015 at 4:32 pm

  Sunteti toti niste fraieri (ma refer la cei care fac spume indiferent de partea baricadei in care se afla). Singurii care au castigat au fost nemtii cu serverul, MH si adminii.

  • dan
   April 27, 2015 at 4:38 pm

   pai trebuie si gura lor sa manance ceva, nu? uite, administreaza tu niste servere de travian, greece , emperor sau cum s-or mai chema jocurile alea, si venim sa jucam gratis pe ele….
   fire-ati ai draq de comunisti, totul sa fie de-a gata si gratis… la munca bah, nu la intins mana….
   de asta nu joci tu travian, ca manca altul o paine? vezi poate ai treaba si noi te retinem, dute sa cersesti pomana in fata guvernului sa iti dea ajutoare sa iti platesti macar netul….
   apropo, in ce domeniu lucrezi? sau esti inca la scoala? ca e plin travianul de astia de 15 ani :))

 20. Team-NV
  April 27, 2015 at 5:17 pm

  Mai ce nume are si ala pgl&bgl6090… ce nick de joc de 2 lei a mai gasit,a mai iesit marlaneste si pe primul loc,un marlan ca aproape tot cadranul N-E. Uite de aia am preferat sa dam in ei,asa au castigat si cele 2-3 servere care le au castigate,cu magarii.Niste obositi.Si cadranul NV va da in ei ori de cate ori va avea ocazia.

  • AntiProsti
   April 27, 2015 at 8:12 pm

   impusca-te.Podium sunt 1,2,3, locul 4 e la si altii
   esti doar un mic cretin. Server-ul asta a fost castigat de SUD plus Andromeda si 2xdnl, adica tot SUD
   Daca cei 2 ar fi dat pe SUD … alta era povestea
   NE a dat pe ambele ww-uri, Daca …si acum ? da atac pe NW … tot la si altii va gasem

   Da-ti 2 palme si stai jos

   • Denikk
    April 28, 2015 at 1:09 am

    Vezi ca vorbesti prostii?
    NV-ul e pe 2. Sau nu ati fost in stare nici macar sa notati orele la care a dat fiecare cadran lvl?

   • April 28, 2015 at 1:24 am

    Cam da, in mod normal e pe 2, doar ca sistemul pune aleatoriu la acelas nivel.

 21. sori
  April 27, 2015 at 5:27 pm

  bravo NE frumoasa organizare pana la un moment dat, pacat ca nu am avut hammere pe final in rest sunt multumit la primul jucat pe rox aproape cap coada, daca o sa fie poate jok cu gold daca o sa fiti iarasi voi pe aici bafta!!!

 22. sori
  April 27, 2015 at 5:43 pm

  niste retarzi sunteti, bravo andromeda, bravo 2Xdnl frumosae armate, va place sa castige sudul frate, de ce nu jucati un server nord _sud poate atunci se vede care vor fi in stare, inteleg ca nu se poate ca nw e ciufut, totusi asta sa fie bucuria lor? ca iese sudul pe loc nr 1????????????????? …………………………………….

  • Cosmin (Tom&Jerry)
   April 30, 2015 at 8:01 pm

   Sori Vezi tati ca mai mereu este SUD vs restu :)) si tot iesim invingatori 😉 asa ca ce rost are nord VS sud ?

 23. Travian
  April 27, 2015 at 6:24 pm

  @Dan
  cu care din cei doi neuroni ai tai ai gandit raspunsul asta?
  E clar ca singurii care au castigat sunt cei enumerati de mine. Noi ceilalti ne-am jucat, am investit bani in gold, ne-am suparat cand serverul nu fuctiona, cand nu puteai sa intri sa muti resurse si mureau trupe aiurea din cauza ca serverul nu functiona corect. Ei au castigat! Iar noi stam aici pe blog si aruncam unul in altu cu fecale verbale.

  • Travian
   April 27, 2015 at 6:27 pm

   Si ca sa-ti raspund la a doua intrebare, afla ca sunt programator si chiar lucrez la un proiect de server travian privat, am locatie, am costuri, am tot ce trebuie. Dar nu pot sa-i dau drumul pana nu ma asigur ca va functiona impecabil.

   • nu conteaza
    April 27, 2015 at 6:30 pm

    baga tare!
    fa un server din ala sa-ti cumperi trupe, sa faci eschiva satului la catapulte si sa bagi artefactele alea frumoase 🙂

  • cristina
   April 27, 2015 at 6:46 pm

   si atunci de ce mai joci? eu m-am lasat ani de zile, serverul asta l-am inceput sa vad ce ami nou cu versiunile astea, deci iti baga cineva mana in buzunar? eu si acum am vre-o 320 gold din trecut, nu am bagat gold acest server, doar din arginti
   deci esti emo de aia? stii ca esti furat, inselat, si totusi continui sabagi bani in joc?
   tu cum vrei sa sustii acel travian al tau? de unde bani? totul e gandit economic… vrei sa fii un nume? baga gold…. vrei sa fii o furnicutza acolo mica pe server, joci fara gold, fara sa iti pese ca ai refacaut capitala catapultata de 3 ori un server, etc…
   deci totul in lumea asta se rezuma la bani…. ca sa functioneze impecabil ce vrei tu s faci, tot respectul pentru asta, iti trebuie scule beton, nu? calculatoare de calculatoare, gazduiri de gazduiri, servere de servere, nu? de unde bani sa le iei? cum le amortizezi? de unde platesti MH? nu man, totul se rezuma la bani chiar daca la inceput totul pleaca dintr-o idee si un avant copilaresc….
   de asta in Romania, daca te uiti pe o statistica, 3/4 din afacerile de incpeut dau chix pentru ca cei care le-au inceput nu au pus mana pe un pix si o hartie sa isi faca un plan de afaceri, un buget, veniturile la minim, cheltuielile la maxim, etc….

   • Travian
    April 27, 2015 at 7:41 pm

    Nu exista trupe cumparate, eschive sau alte chestii. Discutia este de mai mult timp. Costurile de intretinere al acelui server vor fi impartite de playeri. Probabil voi construi pe platforma 3.6 aducand cateva imbunatatiri graficii, dar nu prea mult pentru a nu ingreuna traficul. Ideea era de combat intre doua echipe, cu un singur WW si un deadtimelimit pentru a nu lungi aiurea. Fara push sau cel mult limitat doar la WW. Aceeasi viteza 3x. Acolo se va vedea cine e mai bun.

 24. cristina
  April 27, 2015 at 6:33 pm

  intreabre intrebatoare, curiozitate statistica si povestiora comica…

  prin anii 2008-2009, satul de rox, ma mut pe comx si joc cateva servere cu 300-Ro….
  pe un server, polonezii au daramat tot, au avut aia niste hammere ceva de speriat….
  bine, ca acuma, noi in frunte, pe final vin aia si zbang zbang la 0 in cateva clipe…..
  in ally la noi, 300-Ro juca un prof de mate la vre-o 50 de ani, de prin TM parca…. si se apuca nebunu ala si face calcule… hammerul roman, 6 minute timp de instruire la o catapulta, 10/ora, 240/zi, bla bla bla… de cand a inceput serverul pana cand a lansat ala…. nu exista instruire la atelier 1/2 , deci face profu calcule si ne zice: polonezul ala cu 13-15.000 de catapulte, pana mea, nu mai stiu, incepuse sa le produca la level 20 inca din a doua zi de server…. deci va dati seama ce mobilizare la polonezii aia, push si alte alea inca din prima zi? plus aur… noi prin anii aia, vai de mama noastra, de unde atata aur?

  de asta pun si eu o intrebare catre andromeda, fast & fur, 2xdnl, etc sau oricine se pricepe sa raspunda, nu sa isi dea cu parerea oricare, sa se dea matematicieni, cum se reusesc astfel de hammere? deci nu contest nici macar 0,00000001% meritul si efortul acestor jucatori, pur si simplu sunt curios, statistic vorbind:
  -cam de cand trebuie sa incepi sa produci pe extinsa trupele, cam din ce zi? si cum dezvolti extinsa asa de repede?
  -sunt necesare mai multe conturi dedicate doar pentru acest lucru? ca multi cu hammere nu au fost si jefuitori iar push in cadran nu s-a cerut chiar din primele zile, nu? adica si sa trimiti cateva sute de res la ambasada e greu in primele zile, d’apoi sa dai mii de resurse pentru bolovani (catapulte) :))
  – aur banuiesc ca la greu si instanturi din prima secunda, nu?

  cu respect,
  dan

  • Cadou
   April 27, 2015 at 6:57 pm

   Pffff era sa ma leșin, acum in 2015 cum e? Am vrut sa facem push in ziua 2 dar nu nea lasat sistemul. Joaca acolo tati lasă-ne pe noi cu hoți noștri u du-te cu mincinoși tau.

  • Cadou
   April 27, 2015 at 6:59 pm

   Noi nu putem face push in ziua 2 deci nu o sa putem face hammere cum visezi u.

  • April 27, 2015 at 7:22 pm

  • ALLAH
   April 27, 2015 at 7:31 pm

   Buna Cristina (dan)

   Iti raspund doar ca mi-ai amintit de acel server care l-am castigat impreuna cu Dottore eram pe WW Ayana alianta PFF+Polonezii, si voi 300-RO nea-ti sustinut, erati condusi de un tip din Buzau Cocornel la vremea aceea si impreuna i-am batut pe rusii condusi la vremea aceea de marele MEGAPOLIS !
   ca si atunci si acum un hammer se face cu push masiv la inceput de pe mai multe conturi, acuma e mai greu cu perioada de protectie, plus farmul ala e de baza, multi hammeristi farmeaza conturi secundare, defferi personali, conturi facute cu boti si ridicate la maxim la resurse satele si atat, unde n-ai decat sa vii cu trupele sa culegi la cateva ore resursele, cand apar artefactele de instruire se creaza un cerc, o roata in care se rotesc resursele intre detinatorii artefactului si restul participantilor precum si conturile lor aferente de deff si support (stiu ca o sa-mi zici ca nu e corect sa detii mai multe conturi) nimic in viata asta si pe lumea asta nu este perfect decat Al de Sus, teoretic un hammer incepe sa dea pe cazarma extinsa din ziua a 10a pe grajd extins din ziua 20, in paralel trebuie sa se dezvolte accelerat cu contul, petreceri ridicat satele la resurse etc.. capitala de crop ridicata la 15 pana in ziua 10…. catapultele din ziua 15, si binenteles fara gold nu faci nimica, asta e, asa e jocul facut, si nu este singurul joc care cere bani ca sa poti juca performant, altfel stai cumintel, faci o armatica de skirmish si mult deff pe sate.
   in mare, jocul nu s-a schimbat foarte mult ca dinamica decat ca nemtii astia l-au facut in asa fel incat daca vrei sa faci ceva maret trebuie sa dai cu cardul nu gluma, opere de arta, iteme la erou, NPCuri la greu etc.. acuma serverul de speed e si mult mai scurt in schimb satele iti produc cu 40% mai multe resurse nu mai tine 120 de zile in maxim 90 e gata.

   Spor in continuare si sper ca te-am lamurit

   Lubnani,

  • Daniel [2xDNL]
   April 27, 2015 at 8:42 pm

   Daca vrei imi dai mesaj pe travian si iti dau parola de la cont , sa iti faci o ideeie , mai multe detalii tot acolo

 25. sori
  April 27, 2015 at 6:45 pm

  daca osa fii ca sova si valcov dejeba il faci, mai bine bea banii!!!

  ca corupt o sa fii din toate partile

 26. dan
  April 27, 2015 at 7:21 pm

  dan=cristina=love
  si-a batut nevasta joc de mine, a gasit fereastra deschisa aici si a schimbat numele si de acasa am postat cu cristina :))
  deci, cu respect,
  dan

 27. April 27, 2015 at 7:27 pm

  Parola la cont andromeda: youmustntknow

  • ALLAH
   April 27, 2015 at 7:33 pm

   Ah si parola contului de WW este la profilul contului badboys !

  • Travian
   April 27, 2015 at 7:44 pm

   si ce sa vad pe contul tau? Am vazut armata. Daca ai convorbirile cu SUD si cu Akbar am sa intru sa le citesc

   • Kkt MH
    April 29, 2015 at 1:57 am

    Sud cu akbar? Prost tare esti u. Da prima oara convorbirile cu NE si dupa aia cere pe alea din sud. Aaa1 e cont din sud care a fost ars de akbar care deja se stie cine e sau ce a facut. La inceput NE+NV=Love

   • Travian
    April 29, 2015 at 6:01 pm

    citeste inca o data, poate reusesti sa intelegi
    „convorbirile cu SUD si cu Akbar” ale lui Marcel

   • Aaa
    April 29, 2015 at 7:27 pm

    De unde sa le citesc? Sunt cooplayer pe aaa1 si chiar ma intereseaza. Sa stiu unde sa joc de acum in colo. Ma gandesc ca sudul nu isi turna hammerul de aceea nu prea pot sa te cred, pune-le aici daca le ai sau pe cont. Ms

  • Aaa
   April 29, 2015 at 2:11 am

   Am intrat pe contul tau si nu e woow e bun, poti intra si u la aaa1 . uitate pe statistici la evoluția contului si ai sa vezi diferenta unui cont lucrat. Nu zic ca al tau nu e dar nu de dat parola. Aaa1 parola 1234567890anarebeca

 28. Anonim
  April 27, 2015 at 8:49 pm

  “Din pacate eu aici ma retrag din aces joc.Uneori ce este prea mult strica 🙂
  Mi-a facut placere sa fiu liderul acestui cadran plin de oameni minunati si adevarate caractere.” -Crash&Burn, poate cel mai bun jucator roman care a jucat vreodata, strategii ca in SUD nu vezi peste tot si in plus sa nu uitam cine a dus alianta Dacia la victorie pe finala(tot el)! De acum poate castiga si ELITE sau NV vreun server!

  • nu conteaza
   April 27, 2015 at 9:41 pm

   A castigat dacia vreo finala ?
   Cand, unde, cum?
   Nu am auzit pana acum, cu toate ca am cam fost si eu pe acolo putin spectator 🙂

   • Relu Kinderellu
    April 27, 2015 at 10:33 pm

    vezi pe site, finala pe balcani 2014

    Balkan
    Finals ended:
    Wednesday, 27.08.2014 2:15 PM (CET)
    Top Alliance: D A C I A

    (au luat 1 la off, 1 deff, 1 pop, 2 ww)

   • nu conteaza
    April 27, 2015 at 10:46 pm

    Hei e una si serverul de calificari e alta
    hai ca le incurcam deja
    citat anomim: “sa nu uitam cine a dus alianta Dacia la victorie pe finala”
    pe finala WW a fost tinut de logan si paremise ca pe locul 2 a terminat finala
    pe calificari nu am fost spectator 🙂

   • Relu Kinderellu
    April 27, 2015 at 11:10 pm

    Finala zonala e si runda de calificari pentru finala mare care urmeaza in 2015. Am precizat destul de clar, “pe balcani” (deci doar cele 6-7 tari care sunt incluse acolo). Cam asta inteleg si cei de la travian, de-aia au scris “Finals ended”.
    Cred ca incurcatura e la tine in dex, pot fi mai multe tipuri de finale.

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 1:09 am

    scrie undeva balcan sau finala zonala in postul lui anonim?
    sau eu nu vad bine ?
    finala e una singura :
    http://tournament2014.travian.com/server/final
    ai aici toate statisticile si eu nu vad dacia in nici un top pe loc 1 si din acest motiv am intrebat daca a castigat dacia lui anomim o finala
    in dex nu explica de finala zonala sau turneu final din pacate
    🙂

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 1:56 am

    Nu scria in postul lui dar am scris apoi la ce s-a referit deci nu inteleg ce nelamuriri mai ai :))
    Sunt finale pe o tara sau o regiune si in acelasi timp runde de calificare deci ca ii spui finala pe tara/regiune ca ii spui runda de calificare tot corect este.
    Tocmai asta incercam sa te lamuresc cu dex-ul: pentru ca finala unei competitii sa fie finala nu trebuie sa fie neaparat mondiala sau galactica ci sa aiba caracter final si eliminatoriu. Cupa Romaniei la fotbal are o finala, cu caracter final si eliminatoriu pentru participantii din Romania. Castigatorul merge in Cupa Campionilor unde exista de asemenea o finala. Pentru Cupa Campionilor, Cupa Romaniei este doar o runda de califiare.

    Si daca tot dai citate cel putin citeste-le mai bine, unde a scris ca s-a castigat finala la care ai dat tu link? Poate asa ai presupus tu. “o victorie pe finala”, poate insemna si victoria in etapa regionala a finalei, depinde cum vrei sa interpretezi(si cat de mult te stradui sa cauti nod in papura, poate-poate sta si capra vecinului la una scurta).

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 7:58 am

    pfff, relu kokardelu, uite ca nu se cheama finala zonala sau cum vrei sa-i zici tu incluzand cuvantul “finala” : http://forum.travian.ro/showthread.php?32859-Turneu-de-Calificare-Balkan-Tournament
    Din nefericire cei de la travian games nu s-au inspirat din fotbal cum crezi tu 🙂
    Atunci cand zici finala eu inteleg turneul final mondial, nu finala pe tara, zona sau unde mai crezi tu ca se poate spune finala 🙂
    Oare de ce trebuie sa facem comparatie cu ceva atunci cand nu e cazul?
    Eu am citit perfect commentul lui Anonim si cred ca am inteles (la fel de perfect) la ce se referea.
    Plus de asta zici ca a fost cu WW pe locul 2 si nu inteleg unde a castigat si asa cum zici tu pe finala balkan 🙂
    Au modificat astia din travian regulamentul si locul 2 e castigator?
    Au luat loc 1 la atacatoti cu maciucari bagati pe oaze?
    Chestia asta o practica rusii pe serverele de calificari pentru a califica conturi cat mai multe si noi o practicam pentru a lua loc 1 la atacatori 🙂
    O vara calduroasa iti doresc 🙂

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 8:05 am

    PS
    Pana si nemtii spun frumos calificari, nu finala zonala :
    http://tournament2014.travian.com/tournament

   • NE-SE-SV-NV
    April 28, 2015 at 9:37 am

    Finala 1 a castigat-o Rusii, Finala nr2 au castigat-o romanii alaturi de italieni si ceilalti aliati, si finala 3 a castigat-o rusi iar WW romanilor si aliatilor a fost tinut de Logan

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 10:33 am

    partial e corect, finala 2 au castigat-o italienii alaturi cu romanii si alte cateva tari. Sa nu uitam ca WW-ul a fost pe un cont italian si romanii au sustinut acel WW, plus luptele interminabile in cadran cu rusii.
    Pe ultima finala, intradevar, contul care a tinut WW a fost LOGAN, cont pe care mi-a murit mai mult deff de foame decat mi-a murit tot serverul in apararea capitalelor, extinselor si chiar a contului LOGAN

   • NE-SE-SV-NV
    April 28, 2015 at 12:05 pm

    pai daca stii ca Dacia alaturi de italieni si alte tari au castigat finala de ce zici ca nu a castigat Dacia? Si atunci lubnani si crush a avut o importanta majora , cu sate suport lipit de WW…sitter pe WW, strategie si alte chestii . A contribuit decisiv atunci si el si alti lideri Dacia( cum era si Misstress) pentru victoria impotriva rusilor

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 12:17 pm

    Ma repet, WW-ul a fost tinut pe un cont italian care, din pacate, nu facea parte din DACIA.
    acum DACIA a avut WW pe contul LOGAN.
    Banuiam ca se refera la ultima finala, la care aceiasi crash si lubnani au veghiat WW-ul LOGAN.
    Imagineaza-ti ca eu cu misstresss (Dumnezeu sa o odihneasca in pace) vorbeam in fiecare seara pe acea finala.
    dar vremurile au trecut de atunci 😦
    Da e adevarat ca in acea finala si romanii au avut o contributie in a stopa rusii in drumul spre WW-ul italian sustinut de o meta internationala.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 12:29 pm

    @nu conteaza, greu tare cu tine :))
    -Nemtii spun cum ti-am explicat, pentru finala mare sunt servere de calificare, pentru zona din care sunt participantii sunt finale.
    vezi aici http://tournament2014.travian.com/hall-of-fame/qualification/2014
    Te rog frumos daca esti tu asa destept explica de ce scrie la fiecare “Finals ended” si nu “Qualifying round ended”.
    -“Atunci cand zici finala eu inteleg turneul final mondial, nu finala pe tara, zona sau unde mai crezi tu ca se poate spune finala”. Deci cum spuneam ti-e incurcat dex-ul, o competitie poate avea o finala sau poate fi o finala chiar daca nu e turneu mondial. Poate fi pe un continent, o regiune, o tara, doar la tine in judetul Vaslui sau de unde esti, sau cu participanti selectati pe alte criterii decat zona.
    -Ce spui tu de finalele anterioare n-are legatura cu ce spunea Anonim.
    -Si intrebarea cu maciucarii pe oaze e pe langa subiect. Daca au bagat maciucari pe oaze poate au bagat si slovenii si grecii, nu? E ca si cum ai spune ca acum Sud nu merita ww-ul ca a fost sustinut si de jucatori cu multiaccount-uri. Pai NE nu? NV nu? SV nu?
    -DA pe serverele respective aliantele cele mai bune nu sunt stabilite de WW ci de alte statistici si numarul de jucatori calificati deci strategia unei aliante e altfel decat pe rox de exemplu, iar incepand cu versiunea 5 nu va mai fi WW-ul singurul criteriu pentru stabilirea castigatorului pe nici un server.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 12:43 pm

    P.S.: Nici cu finala mare nu ai dreptate. Daca X se aliaza cu Y fi considerati invingatori si unii si altii deci Dacia alaturi de ceilalti din “EU WW” fac parte dintre invingatori chiar daca n-a fost pe contul lor WW-ul de 100.

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 1:38 pm

    E asa cum zici tu relu kokardellu 🙂
    toate sunt finale 🙂
    numai finale jucam si castigam
    mai citeste o data ce scrie :
    http://prntscr.com/6z3bap
    scrie mare QUALIFICATION 2014, 2013, 2012
    si separat scrie FINALS 2011, 2012, 2013, 2014
    si apropo “finala” pentru calificarile din 2015 inca nu au inceput si nu numai pe balkan poti juca, ci pe orice server de calificari dupa care urmeaza finala daca indeplinesti conditiile de calificare
    Nu amesteca rox-ul cu finala sau calificarile pentru ca e altceva si cu totul diferit fata de rox
    Daca ne aliam cu rusii aveam 3 finale castigate pana acum 🙂

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 1:57 pm

    Invidiosule, cand am zis eu ca nu sunt calificari? :))
    Citeste toate comentariile de mai sus si arata-mi unde.
    Si ce relevanta are ca poti juca oriunde? Poti dar asta nu inseamna ca o faci, majoritatea intra in turnee pe regiunea lor. Si cand am zis ca finala 2015 a inceput?
    Problema nu e analiza pe text sau cum incadram un turneu nici macar la ce se referea Anonim ci invidia si oftica ta. Daca e Bakan maciucarii sunt de vina, daca e finala 2013 doar o mica mica contributie acolo…Dacia nu a fost si nu e Crash sau Lubnani ci o alianta cu jucatori romani indiferent de cadranul pe rox iar tu in loc sa-i faci reclama buna indiferent despre ce turnee ar fi vorba, iti reversi oftica pentru ca v-au batut Sud aici. Astept sa vad in cate aliante o sa organizezi sau o sa tii ww-uri in turneele cu mai multe tari, si cu ce realizari. Gata chiar ultimul comentariu.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 2:09 pm

    *Finala castigata de grupul din care a facut parte Dacia nu a fost castigata prin alianta cu cei mai buni(rusii) ci jucand impotriva lor. Dar probabil daca te-ai fi ocupat tu de organizare pe-acolo singura varianta ar fi fost sa te aliezi cu rusii 🙂

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 2:42 pm

    citat relu kokardellu : “-Nemtii spun cum ti-am explicat, pentru finala mare sunt servere de calificare, pentru zona din care sunt participantii sunt finale.”
    si finala inseamna ca e finala finalelor sau ceva de genul asta 🙂
    si la mine e ultimul post pe tema asta ca nu o scoate nimeni la capat cu tine din cate vad din toate commenturile.
    Tu esti atotstiutor si atotputernic pe travian 🙂
    sa auzim numai de bine

   • ALLAH
    April 28, 2015 at 2:55 pm

    Hai sa lamurim un pic lucrurile referitor la acea finala castigata de contul FunCool, cum a fost preluat WWul de la Natari, contul Kasper (adica Vali-Crash si cu mine-Lubnani) am fost sitteri permanenti pe acel cont pana la final, facusera italienii un support pe invers (GEuri multe si Heuri putine) si noi le-am facut inca 3 cum trebuie de pe contul nostru Kasper. Echipa de pe contul FunCool nu pot spune ca era foarte experimentata in materie de WW.
    Finala asta ultima, am avut acces direct la contul Logan din fazele de inceput al cursei de WW, cei de pe acel cont pot confirma acest lucru, am incercat cat am putut sa castigam, am pus primii planul pe cont, am avut defful mai mult, pana in planuri s-a murit enorm pe WW din cauza ca era foarte mult deff din alt cadran si curierii lor faceau cate 24 de ore, din pacate lipsa de coordonare la nivelul Meta-aliantelor de pe 2 cadrane, nelansarea armatelor cu cate 5-7-10k catas la momentul potrivit a dus la pierderea serverului, rusii fiind in fata noastra continuu, Eu nefiind lider si nici macar direct implicat in conducere sau altele nu am facut altceva decat sa dau sfaturi, care au fost sau nu intelese de cei responsabili cu coordonarea si conducerea aliantelor.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 3:06 pm

    Da invidiosule, turneul ala poate fi considerat finala intre tarile participante. Chiar daca nu se trage “ca la mondiale” tot e o concurenta si acolo. Iar rox-ul asta unde tocmai ce ati luat-o in freza e finala pe tara. Si Elite a castigat o finala, “finala regiunii Moldova” 😀

    Nu sunt nici una nici alta, un motiv in plus sa nu improsc cu r***t in altii mai buni. Despre voi pot sa imi permit sa comentez, pentru ca la nivelul vostru(adica slabut inspre mediu) am jucat si eu.

   • nu conteaza
    April 28, 2015 at 4:19 pm

    Lubnani, ai toata stima mea cu privire ta tactica si tot ce inseamna travian, mai ales ca am jucat impreuna, nu asa cum banuieste acest relu kokardelu. Stiu bine cat s-a muncit pe finala cu WW la funcool. Au fost nopti nedormite de multi playeri atunci (aveam catasele rusilor la 45 de min distanta de mine, capitala aproape stearsa inainte de revelion, nervi, stress si mult timp alocat finalei). Nu are importanta pe ce cont am jucat atunci sau pe finala trecuta. Discutia a fost dusa aici de relu, care imi demostreaza ca un server de calificari inseamna o finala regionala sau zonala sau cum o fi ea.
    Din partea mea ai tot respectul si Vali – crahs deasemenea.
    Daca te uiti la postarea lui Anonim ai sa vezi ca spune de castigarea finalei (eu crezand ca e vorba de ultima finala jucata, adica WW – LOGAN ) si de la acel post relu a dus discutia in alta parte (ceea ce ii e caracteristic din cate vad in toate postarile lui) 🙂
    Daca te uiti relu deja spune ceva de loc 1 la pop, la atac si la nu mai stiu ce), dar e vorba de un server de calificari, nicidecum de o finala.
    Inca o data tot respectul si jos palaria in fata ta si a lui Vali (poate jucam rox de iarna ca acum nu am avut timp de joc si nici serverul de vara nu o sa-l joc)
    Sa ne auzim sanatosi si voiosi la iarna
    Numai bine !

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 4:56 pm

    Calificarile sunt turnee separate deci si finale in regiunile respective, n-are rost sa ne mai contrazicem :))
    Revelion placut, te pupa Relu.

 29. iuc(Lycans)
  April 27, 2015 at 9:33 pm

  Felicitari tuturor participantilor, pana la urma orice castigator daca nu are un oponent pe masura nu simte placerea victoriei. Au fost cateva realizari remarcabile serverul asta, nu le mai reamintesc.Daca liderii NE ar fi avut mai mult sange rece , finalul ar fi fost bestial, 3 ww-uri ar fi fost umar la umar departajade de noroc….hai nororc si la mai mare tuturor
  Sus paharu’
  alkoholistul anonim

  • Atilla
   April 28, 2015 at 9:14 pm

   astea sant bazme iuliene …

   finalu era stabilit inainte ca vreuna din armate sa plece de pe cont 🙂

   • star
    April 28, 2015 at 10:09 pm

    finalul e intotdeauna acelasi pentru elite de la locul 2 in jos :))) vorba aia…SA FIE PRIMIT

 30. neo
  April 27, 2015 at 11:02 pm

  liderii NE?
  ma tu esti prost rau
  pai elite a dat pe sud cu hammeru. nw a dat cu ambele pe elite.
  ce dracu ba te imbatasi?

  • Relu Kinderellu
   April 28, 2015 at 3:53 am

   Iuc e prost? :)) Cand a intrat 2xdnl pe voi inca erati in grafic pentru WW 100 dar ati atacat ca bolovanii in loc sa incercati sa fortati mana NV sa dea cu Andromeda pe Sud si a celor din Sud sa atace NV. Puteati sa nu va grabiti cu atacurile sau sa dati NV doar putin sub Sud. Unele dintre hammerele plecate pe NV va faceau mai mult bine daca le puneati intariri pe WW, daca tot nu le-ati dat la timp pe Sud.
   Def-ul adunat in ultima perioada a facut si el diferenta, voi in loc sa trageti tare cum au facut invingatorii, v-ati declarat victoriosi. Si asa mai departe, ati pierdut pe mana voastra.
   Va mai si laudati ce mare realizare ca ditamai gasca de aliante ati terminat la acelani nivel cu WW-uri cu 10-15 mil def tinute de cateva zeci de jucatori…no comment.
   Pacat de efortul multora de-acolo. O vara frumoasa.

   • contrabejenarilor
    April 28, 2015 at 2:21 pm

    Nu am nimic sa iti zic, dar vreau sa te ajut .
    Pare ca esti usor insingurat,faptul ca s-a terminat roxul te-a lasat fara scop in viata.
    Asa ca te rog sa consideri ca te-am contrazis si fa o expunere argumentata.
    Limiteza-te la 2-3 comentarii, altfel iar vei parea decompensat.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 3:57 pm

    Ce tragedie ca s-a terminat, mai ales pentru mine avand in vedere ca nu mai joc travian de cativa ani :)))
    Uite cu ce poti sa ma ajuti: aud ca cica ii … Elite pe toti, intru pe blog-ul vostru(sau mai corect spus blog-ul rox, chiar daca e tinut de un jucator din Elite) sa vad ce si cum, si…alarma falsa 😦 asa ca runda urmatoare fa cumva sa fie pe bune ca sa nu ma alertez degeaba :))

    Iar postari ca spectator, parerist, comentator sportiv sau cum vrei tu sa zici, pun cate am chef si impartite cum vreau, atata timp cat blog-ul e public si o fac civilizat…daca nu va convine, rugati-l pe adipiciu sa-l faca doar pentru Elite ca sa va puteti lauda intre voi cat vreti fara sa nici o critica.

   • April 28, 2015 at 4:54 pm

    Nu e blog Elite… sunt jucator din alianta WARR. Serverul asta, din lipsa de membri, nu a mai fost creata alianta WARR si am jucat in Elite. Mai apar si comenturi unde zic ca blogul tine partea elite si ca ii favorizez punand rapoartele cu ei imediat. Pai normal, daca am acces la rapoartele din Elite, sa le postez imediat, iar celelalte cand le primesc, daca le primesc…
    De aceea, de pe rox 10, ma abtin de la comentarii la rapoarte, pun doar scurte informari obiective. Comentariile le sterg doar pe cele cu injuraturi, mai rar intra in spam si le scot cand am timp. Dar lumea tot nu e multumita. Mai sunt si exceptii, oameni care inteleg ca imi pierd timpul meu ca sa pun informatii, rapoarte, sa le aranjez, sa aiba acces la un istoric cu artefacte, natari, finaluri de servere.

   • Relu Kinderellu
    April 28, 2015 at 5:22 pm

    Da, si din punctul meu de vedere e blog-ul rox, aici putem vedea cel mai clar ce s-a mai intamplat si ca joci tu WARR aliat cu Elite sau Elite sau unde vrei n-are relevanta atat timp cat aici ai ramas obiectiv. Cine nu e multumit…sa faca ei mai bun.

   • Atilla
    April 28, 2015 at 9:29 pm

    kocrele ,,,nu-ti mai zic ca vb prosti ca tio spun o gramada pe aici si tu nu crezi …vb ceea , chiar daca zboara tot pari sant …

    la cateva ore dupa ce dnl a lansat pe noi atat aaa1 cat si bad boys se vedeau la adunare pe capucino ……

    de ce ar fi dat sud cu ambele armate de le mai aveau cu andromeda , si acum si hary acasa ??

    cei drept hary nu avea efect pe sud , dar sud stia asta ???
    dar nu stiua nici ei cum dau ceilalti …sau stiau ????

    e logic faptul ca nw a dat la rabunare pe NE …moment in care sansa lor la ww 100 a fugit pe apa sambetei ….

    lasatio asa .. si felicitari sud pentru deful de pe ww …

    bafta

 31. ROx
  April 28, 2015 at 10:39 pm

  Tocmai ce am citit mass-ul dat in ELITE si m-a lasat cu un gust amar…
  Cum se poate mintii in acest hal? :))
  Hammere cumparate? voi va auziti?

  Da, Elite a atacat, demolat, cucerit artefacte, a pus deff pe ww.
  Elite a avut cu ce sa faca hammere…intrebarea este…a avut cine sa le faca?
  2 hammere frumoase in rest slabuti (nu punem aici la socoteala berbecarii)
  De ce nu a castigat Elite?
  Pentru ca inca nu sunt suficient de “buni”. In loc sa caute greselile, continua sa arate cu degetul spre nw, si sa spuna ca au pierdut pentru ca toti au dat in ei.
  Si ce daca?
  Aici se vede adevarata valoare. Atunci cand castigi un server pe propriile forte, cand esti pregatit sa o incasezi de la toti si sa le-o dai la fiecare in parte si cred ca acest lucru a fost demonstrat de SUD serverul trecut.
  Nu sunt ipocrit sa spun ca Elite n-ar fi meritat victoria, dar stiti cum este vorba aceea, “nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste”.
  In final, vreau sa felicit SUD, care s-a descurcat cu un singur discurs de aceasta data, si a reusit sa gestioneze acest server astfel incat sa termine inca o data pe locul 1; nord vest pentru cele doua recorduri si hmm care continua sa creasca de la server la server.

  Numai bine !

  • un sudist amuzat
   April 28, 2015 at 11:37 pm

   este amuzant si hilar , mesajul ELITE de sfarsit, este lipsa de respect pentru jucatorii din NE sa spui ca altii sunt de vina, restul lumii e de vina, tu ai fost superman, jucatori care au tras pentru WW, au investit bani, timp etc
   felicitari SUD, au gestionat excelent serverul , cu minim de armate, un deff senzational si o diplomatie foarte buna, nimeni nu vrea sa recunoasca ca NE a pierdut pe mana lor, ca berbecii,ca niste gutani, pur si simplu s au vazut castigatori si au dat drumul la hammere sa termine treaba, daca asteptau ingineri se numeau, NV a crezut enorm in sansa lor(extrem de mica) dar au facut tot posibilul , inclusiv sa faca intelegeri cu NE, cu SUD, cu Hmm, cu oricine, si pot raspunde aici andromeda, furi curent si 2xdnl, ca singurul raspuns care l au primit din SUD a fost ”noi dam pe NE, nu ne intereseaza unde dati,jucativa sansa, daca dati un hammer pe noi, dam unul in NE si unul pe voi” dar SUD oricum dadea ambele hammere (aaa1 si badboys) pe NE si erau pregatiti sa primeasca un hammer din NV pe ei, calculele erau facute si clare(aviz amatorilor din NE care au venit buluc la badboys si au dat fake cu eroii la cocar, da stim SUD a avut acces prin akbar :))) si au vazut), SUD castiga clar daca nu cadea decat un hammer din NV si unicul hammer din NE care mai putea face ceva stricaciuni din NE ”si acum” singura si unica conditie pentru SUD ca sa iasa acest plan era ca NE sa dea in NV cu cele 2 hammere ramase,7berbeci si harry potter,inainte sa mai plece ceilalti, ceea ce s a si intamplat , lucru care le a taiat avantul celor din NW, iar printr o buna diplomatie a fost speculat acest moment de furie, oricum SUD in acel moment doar incercau sa nu cada pe ei ambele 2 hammere din NV, si victoria era clara,victorie nesperata, asa ca pana sa se faca acuzatii de bani si cumparari cred ca mai repede ar trebui acuzati liderii din NE de vanzare pentru aceasta strategie copilareasca, adica nimeni nu se intreaba cum de 4 servere teoretic NE este mai puternic, se mai si aliaza ba cu NV ba cu SV, ba cu ambele si tot pe 2 ajunge?adica nu a devenit monoton sa incepem server dupa server, cu declaratii sforaitoare din NE si SUD sa castige? jenant

   • un vizionar din ELITE
    April 28, 2015 at 11:38 pm

    io de mult banuiesc ca emil&co e fraierul lui lubnani, e prea pe fata ce naiba :))))

  • ALLAH
   April 29, 2015 at 1:24 am

   Vizionare, sa moara Jean Valjean de am eu personal vreun fraier prin NE 😀 n-am nevoie is destui acolo si vad ca-si fac treaba ca lumea 😀 asta odata

   Doi la mana : ia cautati voi numele titularului contului Andromeda pe goagal sa vedeti daca omu se preteaza la bani pentru un hammer! din cate stiu eu Adeplast are conturile pe plus !

   Trei : e jenant sa te apuci sa gasesti tot felul de scuze, mai ales d-astea cu care deja noi astia din SUD ne-am tot obisnuit de pe rox 1 incoace, cand castiga ELITE e arta travianului, cand pierde e manaria MHului care joaca cu SUD ! era previzibila scuza ! Lame!

   Patru: daca dupa 4 servere abia acuma ati reusit sa va faceti echipa, e ca si cum as candida de 4 ori la o functie si de fiecare data pierd alegerile dar mi-am facut echipa ce dracu 😀 seamana foarte mult scuza asta a voastra cu “si cand eram mic am fost si bolnav…”

   Cinci : jocul Elite de serv asta unde a fost frumos ? cu conturi sparte de alde socrela si echipa ei de tampitei alde sorinacio si alte jeguri infecte de jucatori luati sub aripa ELITE si sustinuti direct sub egida lor ? felicitari pentru mizerii atunci ! p-asti cu cat i-ati plaitit ? cu o ciunga sau cu o shaorma?

   Sase: actiuni? in afara de cea sw pe furi curent nu aveti cu ce actiuni sa va laudati, ca la noi v-am lipit de fiecare data 😀 saracu gebeleizis a furat viteza unica si a dat si el cu caii direct de pereti din prima noapte ! am ras copios de el ! cat despre actiunea la panarama, cocar si badboys, sa fim seriosi data viitoare puneti armatele alea sa faca altceva

   As mai avea puncte dar deja nu mai are rost sa le mai enumar aici, felicitari tuturor participantilor si poate serverul viitor de vara o sa aveti ceva succes sa bateti SUDul, sau nu ca am uitat ca ELITII vor fi in tarile calde 😀

 32. star
  April 28, 2015 at 11:58 pm

  :))) de ce santeti rai ma!!!! haideti sa va zic cum au decurs lucrurile mai exact…nenea Emilus a avut multa treaba la job el fiind intr-o functie inalta..portar la BCR slatina! A lasat in locul lui pe timpul programului pe lucru ghici voi pe cine? chiar pe purceaua lui care se plimba nestingherita prin cadran…si din pacate EA a fost cea care a gresit strategia nu Emil.

 33. neo
  April 29, 2015 at 12:04 am

  1vs1 v-a indoit NE. asa ca ciocu mic SUD. v-a dat elitu de n-ati putut duce.
  ziceti merci ca sclavii din nw au fost prea prosti…sau le-au placut banii. serveru asta sud a fost inferior elite….
  inafara de defu de pe ww ati fost zero barat.

  • un curios
   April 29, 2015 at 12:26 am

   bine punctat neo, si noi zicem la fel, faza cu indoitul este clara, se vede din avion, dar na 4 servere consecutive SUD WIN,ELITE? la the others cum este?

  • ALLAH
   April 29, 2015 at 1:28 am

   Neo vezi ca aia cu “ciocu mic” s-o zici altcuiva, la tine in casa, nu nou care am castigat pt a 4a oara la rand ! si v-am calcat in picioare si de data asta ! ba nene ce ne-ati indoit voi ma ? vreju ? ai jucat serverul asta tu ? hai ura ca esti pe linga !

   • un curios
    April 29, 2015 at 1:53 am

    bati campii mai ALLAH, neo e mare jucator, a participat la muuulte actiuni, a indoit muuulti jucatori, si mai important decat orice face si el parte acum din ECHIPAAAA , marea ECHIPA ELITE, pacat ca serverul viitor ECHIPAAA se va incalzi, se va antrena riguros , cu ardoare cu promisiuni clare, certe, indubitabile ca pe rox 28 ataca locul 1

   • Cristu
    April 29, 2015 at 8:04 pm

    Lubnani tata, dar voi cu ce va mandriti serverul asta?

  • RedDevil
   April 29, 2015 at 2:38 pm

   Cand vad prosti dastia cu “le-a placut banii” mor… asa prosti mai rar… cand vezi ca o iei la cioc server de server , trebuie sa gasesti mereu o scuza. Oamenii ataca dupa cum li se cere sau dupa preferintele lor tinere… doar ca , daca vrei sa castigi un server iti trebuie o strategie si o imparteala eficienta a atacurilor…. daca nu stii cand sa le dai… mai bine incerci sa te joci solitaire. Ia incearca … tu chiar poti fi un campion.

 34. Boss
  April 29, 2015 at 8:27 am

  Ai de **** mea, s-a terminat serveru si voi tot nu terminati. SUD a castigat, restu au pierdut. “Fotbalul se joaca pe goluri nu pe ocazii”. Cei invinsi vor invata din greseli si poate vor castiga roxu viitor, pana atunci sanatate tuturor si ne vom revedea.

 35. bis
  April 29, 2015 at 9:35 am

  Felicitari peste feliciteri!
  Felicitari invingatorilor!
  Va felicitati ca s-au facut recorduri noi de deff si hammere? Hmmmm.
  Pai normal ca s-au facut recorduri de deff – a fost un server extrem de slab, uitati-va la top 20 atacatori si aparatori.
  Imi aduc aminte, cand se juca Travian, altfel aratau top-urile la atacatori si aparatori.
  Deff-ul, daca nu a fost macinat, e normal ca s-a adunat pe WW-uri – si asta arata ca cei din NV, au foast chiar foarte slab pregatiti la capitolul deff.
  Legat de hammere, da, s-au facut recorduri. Unde? in NV – unde s-au farmat conturile ce trebuiau sa faca deff.
  Foarte slab serverul din punctul meu de vedere. Singura actiune de pe server a fost a NE-ului care au reusit sa distruga o extinsa din NV care a fost extrem de slab aparata.
  SUD – 0 barat la actiuni
  NV- 0 barat la actiuni.
  SV – 0 barat la orice capitol
  Ati uitat sa jucat Travian dragii mei…..pacat.

  • RedDevil
   April 29, 2015 at 2:27 pm

   Cu tot respectul pentru tine Bis, tin sa te completez ca vad ca faci referire doar la celalalte cadrane.
   Deci completare:

   NE …. -1 barat de servere bune.

   Si ca o completare… Daca nu sunteti in stare in 500 de oameni dintre care 60-70 cu experienta ridicata sa castigati un server …. atunci e timpul pentru o pauza.

  • neiertatorul
   April 29, 2015 at 5:50 pm

   du te bai la gara cu cadranul tau de 2 bani, zero barat,, pentru ca sunteti buni terminati mereu pe 2 sau 3, auzi la el zero, ma ELITA gainilor, rade lumea de voi, daca si urmatorul server castiga tot SUD clar trebui sa va reintoarceti la solitaire, gainilor

 36. Ana
  April 29, 2015 at 12:07 pm

  intr-adevar travian a ajuns un joc de sim, cu 3 atacuri la final de server.

  • Horizons
   April 29, 2015 at 2:44 pm

   asta cu cadranele a cam distrus frumusetea jocului. Cum ar fi sa fie vreo 4 aliante puternice in fiecare cadran, fiecare pentru el si la final, poate, ceva pacturi ca deh, sunt doar 13 ww-uri…cine stie poate intr-un viitor…sau daca nu mergem pe alte servere

  • ???
   April 29, 2015 at 7:05 pm

   Nu te plange:) Tu nu esti jucator de travian.

 37. Travian
  April 29, 2015 at 6:25 pm

  @ ROx April 28, 2015 at 10:39 pm
  ”Tocmai ce am citit mass-ul dat in ELITE si m-a lasat cu un gust amar…”
  @ un sudist amuzat April 28, 2015 at 11:37 pm
  ”este amuzant si hilar , mesajul ELITE de sfarsit, este lipsa de respect pentru jucatorii din NE sa spui ca …”

  Voi vorbiti de corectitudine? Cum se face ca ati citit Mass-ul de final din Elite?

  Ati pomenit de spargerea de conturi si furarea de artefacte cu ajutorul contului sorinacio.

  Sorinacio a fost cel care a avut neintelegeri cu voi, fiind player SUD si care razbunandu-se a facilitat trecerea acelor artefacte in NE, nici pe departe spargeri de conturi. Nu mai spun ca pe unul din artefacte, deoarece nu ajungea deff la timp ati comandat banarea contului … nu ma puneti acum sa sap in arhivele blogului, stiu ca am citit la acel moment ce s-a intamplat.

  Realitatea este ca SUD a castigat MERITAT. ELITE merita victoria, poate a fost mai buna ca SUD, (poate) insa strategia nu a fost foarte bine gandita. Aici a excelat SUD si pentru asta a castigat. SV creste de la server la server, incet dar sigur. Imi pare rau de playeri din NV pentru ca nu vina lor pentru magariile facute la nivel inalt. Poate contau mai mult in joc daca era pace in cadran, vina o poarta liderii.
  Vacanta placuta tuturor!
  Hai sa lasam acuzele, e un joc, s-a terminat, incepe altul, iar magarii, iar decizii gresite, iar cineva castiga si altcineva pierde, ASTA E JOCUL. Nu pot castiga toti

  • Aliens
   April 29, 2015 at 7:22 pm

   Buna Travian,

   Doresti sa discutam despre corectitudine?:)
   Intreabati liderul de cadran NE in momentul in care liderul nostru din SE a mers la el si i-a spus ca detine parola de la contul burebista13, unde se afla artefactul vostru de 3x rezistenta. Parola ce i-a fost oferita de catre nea Akbar in acel moment:)

   Despre sorinacio? Unde au mers nu au fost multumiti de nimic. Problema principala credca este de natura psihologica. Doi jegosi , Sorin&Luci.

   Il faceti pe Andromeda vanzator? Cand el cheltuie intr-un weekend salariul vostru pe o luna? Cand nu castigati cautati tot felul de scuze, penibililor.

   • Travian
    April 29, 2015 at 11:10 pm

    Stiam ca liderul SUD a aflat parola de la 3x.
    Problema cu contul Sorinacio nu e vina NE. Tu sa fii fost contactat de cineva si sa-ti spuna hai cu eroul sa iei artefacte, nu ai merge?
    Pe Marcel nu il fac vanzator pentru ca este (AD…AST – am pus puncte sa nu fac reclama). Decizia lui de a da in NE cand noi deja nu mai eram pe primul loc lasa loc la interpretari.
    Si cu asta inchei. Asta a fost ROX 21, Bravo SUD.

   • May 1, 2015 at 5:26 pm

    Dar faptul ca NE da pe noi cand suntem pe 3? Eu cred ca ar trebui sa o ganditi putin mai bine.

  • domn doctor
   April 29, 2015 at 8:57 pm

   pentru frustrari , angoase, nemultumiri si alte neimpliniri din viata de zi cu zi va rugam apelati cu increde 021 990 99 99, sectia agitati, la 3 apeluri puteti urma un curs gratuit de strategie si management in solitaire, level 2 , la 4 apeluri si o internare de 12 zile puteti urma ,contracost, un curs intensiv de strategia in travian level noob. bafta

 38. Manuc
  April 29, 2015 at 8:12 pm

  BAFTA TUTUTROR

  lasati ura si treceti la treaba
  jocul asta a ajuns in derizoriu nu mai are nimic de a face cu ce era odata.

  stima un jucator care joaca de la inceputul travianului in Romania.

  • Relu Kinderellu
   April 29, 2015 at 10:32 pm

   Pfff, credeam ca s-au incheiat dezbaterile…si-acu’ isi mai cauta astia scuze? NE, chiar sunteti disperati rau. Vi se potriveste:

 39. neo
  April 30, 2015 at 11:16 pm

  [4/18/2015 6:23:50 PM] xxxxxxma avem def si noi, tre sa recunosc
  [4/18/2015 6:23:56 PM] xxxxxx: mai putin ca sud cred
  [4/18/2015 6:24:00 PM] xxxxxx: da e ceva si la noi
  [4/20/2015 12:01:38 AM] Marcel Barbut: man
  [4/20/2015 12:01:42 AM] Marcel Barbut: pt 100 coco lansez pe sud 🙂
  [4/20/2015 11:30:17 AM] xxxxxx: salut
  [4/20/2015 11:30:19 AM] xxxxxx: ok
  [4/20/2015 11:30:21 AM] xxxxxx: facem
  [4/20/2015 11:37:59 AM] Marcel Barbut: sunt
  [4/20/2015 11:38:11 AM] xxxxxx: am stabilit cu xxxxxxxxxxxxx
  [4/20/2015 11:38:37 AM] Marcel Barbut: asa
  [4/20/2015 11:39:03 AM] xxxxxx: da-mi cont
  [4/20/2015 11:39:04 AM] xxxxxx: de lei
  [4/20/2015 11:39:07 AM] xxxxxx: in format IBAN
  [4/20/2015 11:39:13 AM] xxxxxx: adica contu complet
  [4/20/2015 11:39:15 AM] xxxxxx: sper ca ai
  [4/20/2015 11:39:17 AM] Marcel Barbut: am
  [4/20/2015 11:42:10 AM] Marcel Barbut: vorbesc acuma si cu eugen oleaca
  [4/20/2015 11:42:12 AM] Marcel Barbut: si diseara iti dau ibanu
  [4/20/2015 11:42:19 AM] xxxxxx: oricum nu ai pe cine da ma
  [4/20/2015 11:42:19 AM] Marcel Barbut: ca tre sa ma uit prin mailuri
  [4/20/2015 11:42:23 AM] xxxxxx: ca pe noi nu va ajus
  [4/20/2015 11:42:23 AM] xxxxxx: ajuta
  [4/20/2015 11:42:43 AM] xxxxxx: ca oricum e greu sa castige nw
  [4/20/2015 11:42:48 AM] xxxxxx: aproape imposibil
  [4/20/2015 11:42:52 AM] Marcel Barbut: pai eu stiu
  [4/20/2015 11:42:54 AM] Marcel Barbut: de ce crezi
  [4/20/2015 11:42:57 AM] Marcel Barbut: ca fac treaba asta
  [4/20/2015 11:43:03 AM] Marcel Barbut: adica pana mea daca o dadeam o dadeam pt nv
  [4/20/2015 11:43:11 AM] Marcel Barbut: asa ca daca dau pe sud dau pt elite, daca dau pe elite dau pt sud
  [4/20/2015 11:43:26 AM] Marcel Barbut: si acuma macar sa-mi iasa si mie de o ciocolata ca am lucrat tot serveru la ea
  [4/20/2015 11:44:03 AM] Marcel Barbut: bun atunci
  [4/20/2015 11:44:06 AM] Marcel Barbut: apropos
  [4/20/2015 11:44:14 AM] Marcel Barbut: de 2xDNL va intereseaza ceva?
  [4/20/2015 11:44:21 AM] Marcel Barbut: a deposit si el record roman de mult

  asta cu adeplast sa o spuneti lu mutu.
  conversatia asta e pusa e emil pe conf restransa dupa discutia cu marcel. marcel l-a cautat. initial a cerut 500 euro si l-a trimis la plimbare. apoi a tot cerut 400.300…pana la 100.
  un nemancat…

  va pot da conversatii din discutia SUD si NW cu o seara inainte ca nw sa dea pe sud. cand s-a batut palma intre cele doua cadrane ca SUD si NW sa dea toti pe elite.
  un exemplu:

  [12:28:35 AM] Daniel [2xDNL]: noi pe sud mai mult sau mai putin , am incercat sa ii manipulam ,
  [12:28:44 AM] Daniel [2xDNL]: si le-am zis , daca nu atacati pe ne
  [12:28:47 AM] Daniel [2xDNL]: ii lasam sa castige
  [12:29:07 AM] Daniel [2xDNL]: si le-am mai zis , atacati si dupa ce avem confirmarea voastra lansam si noi
  [12:29:28 AM] Daniel [2xDNL]: discutia asta a fost noaptea trecuta ,
  [12:29:36 AM] xxxxxx: deci a fost o invoiala nu?
  [12:29:37 AM] Daniel [2xDNL]: ca ne era frica ca dam in voi si ei da pe noi

  Oare nu v-ati pus intrebarea….DE CE TOTI AU DAT NUMAI PE ELITE? De ce nw a optat sa piarda elite serverul si sa isi faca rost de un super inamic pe viitor???

  ciocu mic si joc de glezne. nw= un cadran de curve. SUD CIOCU MIC CA ATI JUCAT TURCA TOT SERVERUL. V-A DAT ELITE CLASA. CAND IL VAD PE BASINOSU ASTA DE LUBNANI CA SE DA MARE SI TARE SI EL DOARME 10 ORE PE NOAPTE MA BUFNESTE RASU
  :))

  • May 1, 2015 at 5:20 pm

   :))))))))
   Ne auzim serverul viitor, mai fac un banut pe un hammer.

   • May 1, 2015 at 5:23 pm

    Adica vezi tu, investesc 300-400 euro sa-l vand cu 100 :)))

  • crazy daisy
   May 2, 2015 at 11:13 am

   Mai Neo, eu am jucat in NW pentru prima data si ce pe cine crezi ca am gasit aici in cadranul de curve?!? Pe ma-ta….

  • new start
   May 2, 2015 at 10:23 pm

   [4/18/2015 6:23:50 PM] xxxxxx: ce zici ma, dam 2 grenade si-o bazuka pe neo ala?
   [4/18/2015 6:23:56 PM] xxxxxx: eu am grenadele
   [4/18/2015 6:24:00 PM] xxxxxx: tu vino cu bazuka
   [4/20/2015 12:01:38 AM] yyyyy: man
   [4/20/2015 12:01:42 AM] yyyyy: sa vin si un tanc?
   [4/20/2015 11:30:17 AM] xxxxxx: vino il facem praf
   [4/20/2015 11:30:19 AM] xxxxxx: ok
   [4/20/2015 11:30:21 AM] xxxxxx: il facem
   [4/20/2015 11:37:59 AM] yyyyy: batem palma!

   =)))) ce zici, crede cineva discutia asta?? chiar daca ea ar exista undeva?? =)))) mai frate, putina judecata, asa un pic, nu multa. 2 neuroni acolo, si aia rahitici. ce zici Neo, gasesti undeva sa imprumuti?? zau daca n-ai ajuns subiect de amuzament in 3 cadrane! :)))

  • star
   May 3, 2015 at 6:11 pm

   cand vad vajeala cu super inamic serv…imi vine sa fac direct un super kk pe elite :))))

 40. un BD-ist
  May 1, 2015 at 3:02 am

  stiam noi de ce si cum ..asa e cand smecherii fac hammere pe spatele prostilor din nv ,BD si STRUMFII stiau asta ,serverul viitor vom fi tot acolo pana nu dispar curvele din cadran

 41. Furi Curent
  May 1, 2015 at 10:52 am

  Deci la faza cu banii s-au facut misto si de Elite si de Sud cu banii…..e adevarat ca avem un spirit de gluma ff ridicat

  Pe elite s-a dat dintr-un singur motiv: Elite ne-a “distrus” sansa de a ramane NV pe locul 1

  Dupa ce am pierdut hammerul ( luat de elite) deja s-a vorbit in conferinta ca cei 2 vor da 60% pe Elite daca e sa se aleaga un castigator….dar s-a mers in continuare pe sansele NV si liderii Elite cat si cei Sud au fost anuntati ca pt NV e momentul 0 , iar cine mai da in ei de atunci vor pierde…ceea ce s-a intamplat cu Elite

  Din respect pt hamerul pierdut si cele 2 extinse s-au numit Furi Curent la alegerea propietarilor

  Dar liderii elite oricum au zis ca nu-i intereseaza sa castige…pe ei ii intereseaza sa piarda NV…ca au ceva cu NV…..si de aici atacurile pe NV ce au fost….deci nu mai dati vina pe NV cat timp elite a decis sa castige SUD

  Nu NV a decis cine sa castige dintre Sud si Elite…desi asta s-a intamplat ( deoarece nu i-a dat de ales Elite ) ci Elite a decis cine sa castige dintre NV si Sud

  =========================================

  Fast&Furious a scris:

  la fel zic si eu.
  costi tu ne stii de ceva vreme. pt noi conteaza mai mult sa ne luam revansa decat sa castigam.
  am jucat atatea servere sa nu castige sudu, indiferent cine castiga.
  suntem mai nebuni asa noi
  🙂

  ____________
  Furi Curent a scris:

  pai sa dea…dar daca asta e strategia voastra de a castiga….ce pot zice decat spor

  si astia de la mine va vad mai buni ca sudu…de asta au si dat…dar nush ce au vazut ei ca sunteti mai buni ca sud….ca eu nu vad
  ____________
  Fast&Furious a scris:

  din ce se aude pe la mine….e mai mare dorinta sa dea lumea pe voi decat pe sud.
  sud nu a atacat la noi nic 10% din ce ati atacat voi

  ____________
  Furi Curent a scris:

  cam naspa

  baga si altileria grea…. de hamere medii

  ca iara tii ca serv trecut hamere de 15k catas…care nu da nimic jos mai trz pe WW sud

  daca nu-i dati pe sud jos…vor castiga ei

  faceti cum stiti
  ____________
  Fast&Furious a scris:

  am la 7-8k catase….vai steaua lor. le-a ciuntit 100k ala pe toate.

  ____________
  Furi Curent a scris:

  salut

  ai mini hamere sa tii sudu pe 0?

  ca dai si pe noi…nu ma intereseaza…

  o sa am si eu cateva cu care voi da in sud la inceput pana in lvl 20

  • un vizionar din ELITE
   May 1, 2015 at 1:56 pm

   imi mentin parerea, daca trebui sa acuzam pe cineva de vanzare, pe liderii din elite ar trebui sa i acuzam, strategie mai proasta ca acum cred ca doar pe rox 1 s a mai vazut, clar lubnani si crash@burn ori le au dat bani, ori au pula mare, una din astea , jenant, penibil, pur si simplu le au dat sudului victoria

   • nesemnificativ ( Fast&Furious)
    May 2, 2015 at 6:53 pm

    Oki Marcele
    Oricum nu mai conteaza acum
    Bafta multa in viata reala si weekend placut in continuare

  • nesemnificativ ( Fast&Furious)
   May 1, 2015 at 7:53 pm

   Frate acum realizez ca voi sunteti dusi cu capu rau si mintiti cum respirati- si tu si Andrei.
   si inteleg de ce NW nu a cistigat vre-un server si probabil pina cind il va cistiga pe primul va mai trece multa multa vreme.
   NW a avut sansa sa cistige serverul si voi v-ati batut joc de ea ( marii lideri de cadran cu mincinosu de Andrei in frunte)
   v-am spus de la inceputul serverului ca noi jucam in principal ca sa nu cistige sudul serverul si a fost facuta intelegerea cu Andrei sa nu existe atacuri intre NE si NW pina la WW.
   Voi ati atacat pe capuccino
   voi ati atacat pe extinsele noastre si ati furat extinsa lui punch
   Si tot timpul cind am discutat cu voi care a fost argumentul vostru suprem? daca NE da pe NW cistiga sudu
   Asa lideri mari sunteti acolo ca nu ati putut sa asteptati pina la ww cind probabil si noi si sudu eram jos ( imi e greu sa cred ca dupa un server de lupte intre NE si sud noi sau ei am fi contat la ww ) ci v-ati bagat ca musca-n lapte fara nici-un motiv in razboi cu NE
   Daca nu intelegeti asta chiar sunteti timpiti
   Asta a fost sansa voastra la server si v-ati batut joc de ea.

   Visele voastre sau vrajeala ieftina ca Andromeda a plecat fiindca NE a dat pe ww-ul vostru – avem discutiile voastre cu sudul si voi stiti bine ca hotarirea ca ambele hammere din NW sa plece in NE a fost luata inainte de atacurile pe WW vostru.

   Asa cum printscreenul cu Akbar pe contul de MH a venit de la jucatori din NW , asa avem si intelegerea voastra cu SE sa dati pe noi ș intelegere facuta inainte de a pleca atacurile din NE pe ww vostru

   Tot incercati sa pacaliti lumea pe aici ca ati fost fortati sa dati pe NE pentru ca Ne a dat pe voi
   Sunteti mincinosi ordinari
   Erati intelesi cu sudu inainte de atacuri ,iar tot zgomotu pe care il faceti pe aici dovedeste inca o data cit sunteti de ridicoli

   Noi ce am spus serverul asta am facut
   – cind am spus ca nu atacam in NW nu am atacat
   – dupa ce ati inceput sa dati pe noi v-am spus ca o sa dam si noi pe voi

   Mincinosii ati fost tot timpul voi ( si inca o data nu marefer la cadran ci la unii oameni care se dau lideri pe acolo)
   Si ce nu inteleg eu e de ce draq mintiti in continuare si aici pe forum cind voi ( si nu numai voi) stiti foarte bine ca atacul pe NE nu a avut treaba cu strategia sau dorinta voastra de a cistiga serverul ș a fost stabilit inainte de atacurile noastre si restul ( inclusiv ce a postat pacalicu de marcel pe aici) a fost doar un mare circ
   daca voiati sa cistigati serverul v-ati intrebat vre-un moment de ce BadBoys a plecat asa tirziu pe WW nostru? poate ca era tinut just in case pentru voi?

   Eu nu nu am o problema cu faptul ca hammerele voastre au plecat pe NE si au ajutat astfel sudu sa cistige si acest server – este decizia voastra si meritul celor din SUD ca au stiut cum sa va motiveze ca sa-i ajutati
   Ce ma deranjeaza pe mine este sa vad tot acest circ facut aici cind voi stiti foarte bine care este adevarul si de cind erati intelesi cu sudu sa plece cele 2 hammere pe noi
   2XDNL a dat pe elite si nu vad pe nimeni sa-i acuze de ceva
   da nici nu vad la daniel circul pe care il fac altii pe aici

   Deoarece este ultimul post al meu aici as dori si eu sa felicit SE pentru cistigarea serverului – au avut cel mai bun def pe WW, cele mai multe hammere ( chiar daca nu cele mai mari) si ca intodeauna , cind nu au putut cistiga singuri serverul au stiut cum sa motiveze pe altii sa ii ajute
   Asta cred eu ca a facut diferenta intre SE si NE serverul asta – noi nu am fost dispusi sa acceptam curvasaria si mizeriile marilor lideri din NW in conditiile in care pina la urma asta este doar un joc

   de asemenea as vrea sa multumesc colegilor din NE pentru un server frumos si curat
   Din punctul meu de vedere asta face mult mai mult decit un WW cistigat pe burta

   Si ( ca fost Farmers) sper ca foarte curind SW va incepe din nou sa fie un cadran care sa conteze in lupta pentru server ( eu unul am fost sincer dezamagit sa nu vad nici-un hammer serios scos de SW sau macar ceva actiuni mai frumoase )

   • May 2, 2015 at 1:00 am

    Bineinteles ca sud si-a pastrat un hammer just in case.
    Si bineinteles ca nu -a fost nici-o intelegere sa pice ambele hammere pe voi.
    Voi ati facut o greseala enorma cand ati vazut hammerul lui Daniel venind pe voi – ati reactionat la nervi si ati dat cu toate hammerele pe noi in loc sa asteptati sa vedeti ce se intampla. Daca erati baieti destepti inca mai ati fi asteptat cu hammerele alea, deoarece cum ai spus si tu – SUD-ul si-a pastrat hammer-ul lui badboys “just in case”, iar noi am facut promisiunea, cine da in noi nu va castiga serverul. Avand in vedere ca nu v-ati putut abtine si ati fost plin de orgoliu sa dati neaparat in noi cu toate ce le mai aveati, ati pierdut.
    Daca ati fi asteptat, poate am fi dat pe sud doar datorita faptului ca au tinut un hammer in spate ca ne stiau planurile.
    Dar cum voi n-ati stiut sa asteptati… SUD-ul a stiut.
    Discutiile purtate intre NV-NE si NV-SE au fost toate in scopul de a ne avantaja pe noi, nord-vestul.
    Si despre discutiile despre care vorbesti, sa te iluminez putin.
    La fel cum am propus noi nord-estului: NU DATI IN NOI, VREM SA CASTIGAM
    Asa i-am propus si sudului: Nu dati in noi, dati pe NE.
    Doar ca diferenta a fost ca pe voi era obligatoriu un hammer sa urcam pe 1 cumva, iar de “si acum?” era clar ca merge pe sud, n-avea niciun farmec sa ne duca pe noi la 0.
    SUD-ul a fost “smart” si si-a tinut hammer back-up. Miscarea voastra la nervi v-a costat serverul.
    Noi am incercat locul 1, voi nu v-ati pastrat calmul, sud-ul a facut-o.

   • contrabejenarilor
    May 2, 2015 at 6:36 am

    Ma inteapa inima.
    Cat de pur si nedreptatit esti,Marcel.
    Planul vostru era simplu,noi dam cat vrem in NE si ei vor da in SUD ca sunt inamici vechi.
    Un plan simplist care nu tine cont ca o palma primita azi va primi o reactie mai mare ca un pumn primit cand erai copil.
    Incercand sa fii strateg ai uitat ca singurul lucru pe care il poti pierde in travian(pe langa timp) e onoarea.

   • nesemnificativ ( Fast&Furious)
    May 2, 2015 at 8:10 am

    Marcele
    n-are rost sa discut cu tine
    ati avut intelegere cu sudu sa plece ambele hammere pe noi
    intelegerea a fost facuta MULT INAINTE ca noi sa dam pe voi
    si tu sti de aceasta intelegere pentru ca ai fost in conferinta cu sudu cind s-a discutat asta
    si daca chiar ai crezut vre-un moment ca NW are a avut o sansa reala sa cistige serverul atunci esti si un mare prost nu numai un mincinos notoriu
    cum ti-am zis sansa voastra la server a fost foarte mare pina in momentul in care ati inceput sa atacati in NE
    Datorita geniului lui Andrei si lui Akbar ati pierdut aceasta sansa si din acel moment nu ati mai avut alta
    Si amenintarile de genu
    noi facem ce vrem noi da voi daca nu stati cuminti si acceptati toate prostiile noastre o sa cistige sudu poate merg la copii retardati
    la oameni cu un pic de coloana nu are cum sa functioneze asemenea timpenie – stati voi capra sa v-o tragem noi sau altfel cistiga sudu

    Daca ai avea macar un gram de bun simt macar ai inceta cu timpeniile
    ati pierdut serverul asta ca ati atacat aiurea-n tramvai in NE
    ati hotarit sa ajutati sudu si ati dat ambele hammere pe NE ( si stiam de intelegerea voastra cu sudu dinainte de a va da artefactul de viteza – poti sa vezi ca i-am si zis lui Daniel intr-un post despre asta) si o sa vedem ce efecte va avea decizia voastra
    si cind o sa cistige NW un server cu liderii actuali o sa vedem

    si inca ceva
    la o simpla simulare ai fi vazut ca atacul tau pe WW din NE da jos 2 niveluri si nu 3
    asa evitai sa fi penibil cu mesajele alea de final
    da oricum e tardiv acum asa ca…
    ne intilnim pe joc serverele viitoare

   • Pipirel
    May 2, 2015 at 11:02 am

    Voi sunteti bolnavi?D c il tot bagati in seama pe marcel?Acum doua servere a dat delete la cont,acolo s-a vazut valoarea lui.El acum doar ne face dovada nesimtirii dand tot felul de explicatii aiurea,doar pt ca a stat atarnat de alti doi.cu artefact de instructie luat la doua zile,orice noob ar fi facut armata respectiva,ce lucru extraordinar a facut,ca sa vina acum sa-si dea cu parerea pe aici cu atata emfaza?Gata cu atatea replici date unui noob,ca mi se face greata.Bagand in seama toate aceste non valori,ajungeti sa scadeti din calitatea acestui joc.

   • Furi Curent
    May 2, 2015 at 11:45 am

    Planul era ca Andromeda sa dea pe Enigma pe HE si sa iasa NV castigator :)))). Dar elite daca nu au reusit sa faca hamere mai mari sa dea pe sud jos…ce vina are NV. Si cu o seara inainte i-am zis si lui atila si tabara pe conf voce ca o sa trimit un hammer pe Elite…sa ajung pe locul 1 fac poza…apoi om vedea cu celalt hammer ce facem…dar ei cum au vazut atac de la dnl au si lansat hamerele mici pe NV si implicit destinatia lui Andromeda era cunoscuta de toata lumea.

   • nesemnificativ ( Fast&Furious)
    May 2, 2015 at 4:25 pm

    Ati avut intelegere cu SUD sa trimiteti ambele hammere pe NE ?
    Da sau NU?
    daca ce ati facut voi a fost spre binele cadranului NW posteaza discutia cu sudul pe care ati avut-o pe aceasta tema
    Asta era planul vostru? sa dati pe Enigma pe HE? si cind voiati sa faceti asta? dupa ce dadea level 100 la ML?
    si cum sperati sa nu vina nici-un hammer pe voi ? le spuneati ca e fake?
    ca la deful de pe ww-ul vostru orice hammer venea va scotea din joc
    si poti sa acuzi pe lubnani de multe lucruri – dar ca e idiot nu
    chiar credeati vre-o secunda ca nu tine un hammer acolo in rezerva
    sau ca noi , dupa ce voi dati pe noi o sa incepem sa aplaudam
    nu era mai simplu sa ne rugati sa darimam noi ML din primarie ?
    sau sa il trimitem pe siacum pe WW-ul nostru

    si foloseati argumentul vostru suprem – daca nu facem ce vreti voi lasam sudul sa cistige

    Imi pare rau ca trebuie sa repet ce i-am zis lui Marcel – daca voi chiar ati sperat macar o secunda ca planul asta putea avea succes…. nu mai e nimic de comentat
    sau de spus

    v-am spus cind ati avut sansa voastra la server
    si cind Andrei ( impreuna cu Akbar ) si-au batut joc de ea
    Asa cum a descoperit si Vali – orice magarie faci atrage dupa sine niste consecinte ( mai devreme sau mai tirziu)
    noroc ca voi sunteti tineri si mai aveti timp inca sa invatati asta

    Oricum daca voi considerati ca ati jucat pentru cadran si ati facut ceea ce trebuia e simplu- lasati oamenii sa vada intelegerile facute de voi cu sudul
    de ce va dati mereu dupa pom cind vine vorba de ele?
    ca doar au fost facute pentru nw?nu?

    postati-le aici sa le vada toti jucatorii din NW si sa poata aprecia strategia voastra

   • May 2, 2015 at 5:31 pm

    Mircea, tind sa cred ca aberezi rau de tot. Daca am fost eu in vreo conferinta sud serverul asta, sa nu mai joc in viata mea travian.
    Ca au fost lupte intre NE si NV inainte de WW, asta nu ma prea priveste. Am facut un hammer si am incercat sa castige cadranul in care am jucat – chiar daca a fost un plan prost sau bun. PUNCT.
    Ne auzim serverul viitor.

   • nesemnificativ ( Fast&Furious)
    May 2, 2015 at 6:53 pm

    Oki Marcele
    Oricum nu mai conteaza acum
    Bafta multa in viata reala si weekend placut in continuare

   • Furi Curent
    May 2, 2015 at 7:28 pm

    Nu a fost nici-o intelegere cu Sud….eu nu stiu de unde le scoti

 42. Bigmaster
  May 1, 2015 at 8:21 pm

  Ma… e 1 mai.. mai beti si voi o bere.. un mic.. o atentie.. lasati dr… travianul..

  Ce a fost ce n-a fost, daca ar fi fost 10 hammere in NW.. atunci sa spuneti ca NW.. a decis serverul.. dar cand amaratii astia 2 ( abia au dat si ei 4 lvl jos din ww).. nu cred ca sunt vinovati ca voi ati pierdut, vinovati sunteti voi..

  Mie unul ( ca jucator vechi de travian) imi e greata sa vad ca in loc sa se joaca cu adevarat travian….jucati murdat, dati vina pe altii in loc sa va uitati la voi in ograda ( peste tot, nu numai in NW)..

  Puneti mana si jucati travian cum trebuie.. si lasati spamul

  De aia e slab roxul… ca sunt unii care au grija sa strice jocul

  Nu inteleg ce vreti voi.. vreti sa faceti pacturi inca de la inceput si in felul asta sa nu atace nimeni pe nimeni si tot asa?

 43. nusica
  • Atom
   May 2, 2015 at 4:01 pm

   inca unu care a invatat pe propria piele ca nu poti fi fara caracter fara sa platesti mai devreme sau mai tirziu
   da oare de ce-o fi plecat?
   ca doar omu a fost impartial tot timpul si a oferit numai servici de calitate
   lui Akbar si la prieteni ( stiu ei unii lideri din sud care banau conturi la comanda)
   sper doar ca nu vine Freya in locul lui

   • nusica
    May 3, 2015 at 3:09 am

    se aude ca nivel_inalt ar fi noul admin…fost membru FRBH… sa inceapa pilele:))))

   • akbar, om suparat
    May 3, 2015 at 3:59 am

    bati campii ma neobrazatule,au fost zile cand era plecata Freya si nu puteam avea acces,ne am si certat pe aceasta tema, aveam timpi mori

  • new start
   May 3, 2015 at 2:37 pm

   Nusi, lidera FRBH a fost Mh, Miron Cosma – regele Tanzaniei, Ion Creanga – ambasador in Chile. Cam pe-acolo se situeaza si ce spui tu. 🙂 Undeva intre ele. Exista gettertools pentru aflat lucruri din astea. 🙂 Incearca-l.

   • nusica
    May 3, 2015 at 10:44 pm

    cred ca ai interpretat gresit ce am zis eu.

 44. Relu Kinderellu
  May 2, 2015 at 8:46 pm

  @Fast&Furious
  Am si eu cateva intrebari pentru tine:
  -Chiar nu stiai ca intre NV si Sud au fost doar discutii cu privire la atacurile de final(la fel cum au existat si discutii NV – NE), discutii care au esuat pentru ca NV vroia ca Sud sa lanseze primii tot ce au iar pentru Sud nu era o varianta acceptabila? La momentul respectiv poate nu stiati ca nu s-au inteles dar intre timp cred ca ati aflat deci stii ca raspunsul la intrebarea ta este NU, ca nu a existat o intelegere finalizata in care sa se decida ca DNL + Andromeda pleaca pe voi, asa ca de ce mai vii cu abureli? Ati luat teapa impacati-va cu ideea si jucati mai calculat nu doar in functie de ce va raporteaza traseistele pe care le trimiteti in alte cadrane, oricat de bune ar fi nu afla chiar tot.

  -Daca discutiile cu vanzarea conturilor de hammer nu ar fi fost doar la misto, cum iti explici ca stiau Costi si altii din NV de propunerile lui Marcel? Daca tu ai face hammer in NE sa-l vinzi altor cadrane, i-ai spune lui Emil, ai anunta liderii vedeti ba ca ma vand? Daca ar fi fost serios cu vanzarea, i-ar fi ars de glume atat cu NE cat si cu Sud, ar fi fost chiar atat de prost incat sa le spuna si unora si altora ca sa fie sigur ca indiferent unde ataca vor exista conversatiile si va fi acuzat ca l-au cumparat ceilalti? Odata ce sansele NV au fost duse la 0 de catre hammerele voastre, nu ar fi procedat la fel oricare hammer ar fi fost in locul lui Andromeda, pornind atac pe voi?

  -Daca sunteti atat de corecti, de ce ati incercat sa negociati pretul pentru Andromeda SI sa faceti rost de bani? 🙂
  Ca fapt divers, din cate stiu Lubnani nu a procedat asa desi nu se bate cu pumnii in piept pe-aici ca voi.

  -Corectitudinea NE? Vezi ca aici nu dai mass-uri pentru cei pe care ii fraieriti sa traga pentru orgoliile voastre ci scrii pe un blog unde majoritatea celor care mai citesc au microbul jocului si ani buni pierduti pe travian. Stim cu totii cat a stricat conducerea NE rox-ul, stim care lideri sunt campioni la meta-uri intre cadrane, stim cine o cocea server de server sa joace 2-3 cadrane vs Sud(aveti nevoie pentru ca sunteti cei mai buni, nu?) si cine a venit pentru prima oara cu ideea sa faca SV wing Elite, am facut toti cunostinta cu imbarligaturile si aburelile fara limita ale lui lache, stim toti care cadran e campion la trimis c**ve fara caracter sa le incurce jocul altora sau sa raporteze tot ce misca(aveti nevoie tot pentru ca sunteti cei mai buni, nu?), stim ca armate s-au mai cumparat si vandut in toate cadranele, inclusiv de catre liderii vostri – deci chiar daca ar fi fost adevarat cu Andromeda tot nu ati fi fost voi cei in masura sa aratati cu degetul. Asa ca lasati-o mai moale cu facutul pe maicutele pe-aici, ne faceti sa zambim(asta cand nu ne pufneste rasul).

 45. Daniel [2xDNL]
  May 2, 2015 at 10:41 pm

  Nu mai cautati scuze , ca am vandut , ca am cazut la invoiala cu sud-ul etc .
  1 Am incercat sa castigam ,
  2 cand am lansat eu , ne-am asteptat ca NE sa lanseze pe sud , si marcel ramanea acasa pentru siguranta ,
  3 pretu de vanzare era 1500 eur ( dar nu a oferit nimeni )
  De ce am atacat NE ?? (motivele mele)
  1 Extinsa de la Costi ,
  2 Tot serverul am stat cu minus pe sate la fake-urile si atacurile din partea NE-ului ,
  3 Daca NV nu mai avea sanse , Am dat pe locul 1 , ca asa e mai fair-play

  NE daca vroia sa castige cu adevarat , faceau tot posibilul ,
  eu daca trebuia sa iau o decizie in momentul respectiv , cred ca dadeam hammerul care facea damage pe ww , si hammerele mici le dadeam pe plan ,

 46. neo
  May 2, 2015 at 10:55 pm

  daniel, am inteles ca vrei sa vii in NE serverul viitor….
  vino mancal-ar tata….sa iti arat cum se joaca.
  oricum i-ai fraierit rau pe liderii din NE….le-am zis sa dea cu armatele ori pe tine ori pe andromeda. cand am lipit armatele la SUD. au zis….nu da daniel ma pe noi ca e ok omul……niste prosti. si tu un destept ca i-ai prostit.
  oricum sa zici merci ca au fost prosti ca mai dadeai cu hammeru pe ww tot ca furi curent.,….in poza
  si tu si nemancatu de marcel
  🙂

 47. Daniel [2xDNL]
  May 2, 2015 at 11:19 pm

  vin si in NE Daca am ce invata de acolo mai bine ,
  eu nu am promis nimanui nimic ,
  asa au crezut oameni de acolo ….
  si eu am crezut ca va castiga NV ,

 48. RedDevil
  May 2, 2015 at 11:29 pm

  Zi ms Daniele, ca mai dadeai cu armata ca in poza. Si daca viitoare sa nu-i mai fraieresti pe liderii din NE ca nu e frumos. Da Daniel ?

 49. realitatea din cadran
  May 3, 2015 at 1:06 am

  SUD – a 4 a victorie consecutiva, NE, la si restul

 50. din NE cu dezamagire
  May 3, 2015 at 1:21 am

  oameni buni, citesc si ma minunez, vad aici ce se scoate pe gura si ma intreb, daca doar jumatate sunt adevarate ce jucam de fapt, joc in NE de 3 servere, vin din SV satul de certurile din SV, sunt jucator de pluton , nu dispun de gold fara limita, mereu am jucat deff si am raspuns prompt la orice mass de deff, de push etc, dar vad ca ceva este putred, ni s a u dat mesaje frumos aranjate, de 3 servere aceleasi mesaje , ca ailalti sunt niste nenorociti pe mana cu MH, serv trecut am crezut dupa manaria de la Emil cu artefactul, dar serverul asta parca pute , vad ca de 3 4 servere jucatori care se plimba prin cadrane, in special din SV in NE, in NV , din NE in NV si viceversa , am auzit ca fostii FRBH s au mutat in sud si sunt fericiti acolo,dar vad ca in SUD raman aceiasi ,citesc de acesti crash, lubnani,cosmin de pe tom&jerry, lar, badboys care sunt acolo de cand s a infintat travian in ro, ma da ce dracu fac aia acolo si noi nu reusim sa facem, de ce nu sunt copiati daca nu reusim altfel, pacat am cunoscut niste oameni aici in NExElite extraordinari care au pus suflet bani, timp , sentimente , am inteles, de la lideri, ca alainta noastra a avut cel mai mult deff la WW, si degeaba, serverul viitor ne am hotarat, mai multi jucam in SUD, sa vedem si noi ce naiba fac aia acolo de tot castiga, vrem sa ne convingem si noi de maraiile alea

  • new start
   May 5, 2015 at 11:36 pm

   @ din NE cu dezamagire:
   1. E vorba de lideri. E o echipa de lideri in conducerea SUD. Care nu stiu cum fac dar nu-si dau niciodata unu’ cu ciocanu’ peste mana celuilalt. Cel putin nu de fata cu toata lumea. Deci impun respect din prima. Si nu care cum se scoala cu ‘cela in sus, e sef. Sefii sunt pentru ca merita sa fie, nu ca se autoproclama ei. In principiu sunt chemati cu arcanul, santajati sentimental sa joace, etc. 🙂
   2. Nu actioneaza niciodata in raport cu sentimente proprii, dorinte proprii, polite de platit. Daca o fac, au contul lor de pe care risca, nu la nivel de cadran. Cum spun 2 din ei: “nu exista satisfactie personala, daca ea nu serveste cadranului”. Singurele actiuni “nereusite” au ca scop eliberarea unor conturi de off, care fie nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, fie nu mai au timp, si sa fie trecute pe deff. NU se fac actiuni ne-gandite bine.
   3. “Vivat deffenderii!” – e deviza lor, si nu “Eu sunt smecher, am 100 de medalii la off, si izmenele rupte-n preacuviosul, iar voi deffenderii – niste ferme, care ocupati loc degeaba pe harta”.
   4. Cunosc f. bine jocul, citesc si ras-citesc tot ce tine de strategie, de pe forum, de unde gasesc. Sunt la curent cu tot ce se modifica, cu detaliile aparent minore pe care altii nu le iau in seama. Nu le e rusine sa spuna: “stati sa caut cutare link, ca acolo scria nu stiu ce despre….”
   5. UNITATE. Nu exista vedete, nu exista rubedenii, daca ai calcat pe bec, poti fi si Gheorghe-Dracu ca tot ti-o iei. Intr-un fel sau altul. Nu neaparat dat afara, atacat, etc. Dar e destul ca vezi ca sta cu ochii pe tine ca pe closca cu ouale de aur si iei suturi zilnic…
   6. INCREDERE. Nu ne uitam la ei ca la dumnezei, dar avem incredere in ce spun, au dovedit ca nu avem motive de indoiala niciodata. Si atunci nu exista decat f.f.f.f. rar expresia: “da’ de ce sa fac asa??” ci doar: “zi-mi ce sa fac si asa fac”.
   7. Nu oricine e lider de alianta SUD pentru ca asa doreste. Poate sa fie si a demonstrat ca poate? Bun, conduce o alianta. Nu?? Atunci e simplu jucator.
   8. Fiecare alianta are sarcina ei stabilita de la bun inceput. Nimeni nu cracneste. Aia ai primit pe lista job-ului serverul asta?? Aia faci. Si grija…s-o faci si bine.

   Trucuri simple, dar eficiente. Numai ca sunt incomode pentru cei care pleaca la “drum” cu devize ca: “eu joc sa ma distrez”, “contul meu”, “eu bag bani, fac ce vreau”, si altele de felul asta.

   • nusica
    May 6, 2015 at 1:21 pm

    foarte frumos vorbesti despre liderii tai. felicitari! cred ca e frumos pentru lideri sa citeasca aprecieri din partea jucatorilor. daca ar face asa toti jucatorii,sunt sigura ca si liderii care mai au lipsuri s-ar autoimpulsiona sa isi faca jucatorii mandrii.

   • new start
    May 6, 2015 at 2:38 pm

    Sunt si eu lider acolo, Nusi. 🙂 Nu in conducerea cadranului, dar unul din liderii SUD. Iar cand e de lauda, este. Ar fi stupid din partea mea sa spun altceva, cand toti stiu cum e. 🙂
    Din pacate cu partea a 2 a gresesti. Unii lideri, de prin alte cadrane, si-o iau in cap si zici ca sunt cel putin imparati. Nici vorba sa fie impulsionati, din contra. 🙂 Tine de oameni. Si intre noi fie vorba alor mei lider de cadran nu le prea place sa-i lauzi. 🙂 Nici Lubnani, nici Crashu, nici Lar…

   • nusica
    May 6, 2015 at 2:46 pm

    nu le place sa ii laud eu,sau in general? pe Lar nu o cunosc decat din auzite.nu stiu ce fel de lider e.
    cat despre alti lideri, cred ca oamenii se pot schimba in timp.

   • c
    November 27, 2016 at 8:23 am

    Alt postac de profesie
    Al mai lideras dintre lideri poate ne spui si noua pe ce plm cont joci tu?
    De ce nu aveti curajul sa postati folosing nickul din joc?
    Daca totul e asa perfect in SE cum plm ati cistigat un server din ultimele 4?
    Si liderii aia informati si super meseriasi nu sunt aia de au pierdut serveru cind aveau 30 de hammere la dispozitie? Sau au fost alti lideri atunci?
    Plecati in plm de penibili ce sunteti 🙂

   • new start
    November 30, 2016 at 8:11 am

    As vrea , in primul rind, sa-mi cer scuze pentru toate magariile facute de ni, cei din SE in toate serverele jucate pina acum.
    Pentru noi- spargerea conturilor, cumparatul de conturi , lipsa de cuvint, mintitul …. toate sunt lucruri normale si totul e Ok atita timp cit putem cistiga un server . Noi suntem cei mai tari .
    Recunosc ca toti liderii din SE ( ca e vorba de incultul de lubnani , de piticania de crash , sau de mine chiar ) sunt de kkt , nu au habar de joc si o mare durere-n p..a fata de toti jucatorii ( indiferent ca sunt din cadranul SE sau din restul cadranelor).
    Conturile voastre sunt la discretia noastra …. noi suntem zeii travianului si cu asta basta
    Daca cistigam serverul…..Yupiiii noi suntem crema de la savarina!!!!!!!
    Daca il pierdem… e vina altora; dar promitem ca vom sparge mai multe conturi serveru viitor …. si pina la urma , ca trece un server sau 10 , o sa cistigam din nou:)
    Asa ca haideti, lasati-va prostiti si veniti la noi in cadran si apoi promitem sa avem noi grija de voi !

  • multi penibili in jocul asta
   November 27, 2016 at 8:16 am

   Amuzanti totti postacii astia dezamagiti si care vor sa mearga sa joace in SE 🙂
   Cind plm o sa terminati cu kkt asta de recrutare ? 🙂
   Cind o sa vedem aici oameni care sa spuna nickul cu care au jucat ?
   Ce e asa greus a spui – am jucat pe contul “X” , am facut asta , sunt dezamagit de …. si vreau sa ma duc in SE 🙂

   Hai sa vedem cum e cu postacii de profesie ai SE

   • a
    November 27, 2016 at 8:17 am

    si eu sunt dezamagit de nw si ma duc in se

   • b
    November 27, 2016 at 8:17 am

    eu am jucat in sw da acum merg in se sa joc acolo

   • c
    November 27, 2016 at 8:18 am

    eu am jucat peste tot da numai in SE e totul super
    ma duc si eu acolo

   • c
    November 27, 2016 at 8:19 am

    asa e ; cei mai mari prosti sunt in SE
    si eu ma duc acolo
    si pot continua asa pina ma plictisesc 🙂
    Acum intelegeti cit de penibili sunteti?

 51. nusica
  May 3, 2015 at 3:07 am

  1500 de euro pentru o armata virtuala? pentru niste cifre? voi vorbiti serios ca ati cerut asa ceva?
  cat de idiot sa fii sa platesti cuiva 1500 de euro pentru o armata?
  cand iesi din casa,lumea chiar nu stie ca esti tu campion sau nu la travian.

 52. :)
  May 3, 2015 at 5:54 pm

  • BeHeHe
   May 3, 2015 at 9:02 pm

   Scuzati-ma, dar ce e porcaria asta?Filmulet pentru ce?Multumiri pentru sustinerea a ce?A unui rahat de loc la sim ?:)))
   Daca aveai un top 3 la atacatori, un mega hammer..mai ziceam, dar ce vrei sa ne arati?Ca esti bun la dat instante si n-ai fost in stare sa ai grija de armata ta care ti-au prins-o pe oaza? Nu sunt jucator de rox si habar n-am cine esti, dar e degeaba filmuletul 😉 E prea low travianul din ziua de azi daca facem filmulete pentru conturile de la sim , unde da..trebuie sa ai o indemanarea a dracu` de buna sa dai cladiri si instante. Ai cateva rapoarte acolo, care te-au ajutat sa termini pe 85 la atacatori, felicitari. Presupun ca daca ajungi vreodata in top 5, te vedem la Pro Tv.

   Penibil!

 53. Team-NV
  May 5, 2015 at 10:18 pm

  Chiar ca penibil.Mai ales ca ai luat acest loc total nemeritat.Mcar daca erai de la inceput pe 1 dar asa ai furat la final.

 54. alexluci2003
  May 6, 2015 at 2:54 pm


  Nu multi se lauda cu asa un deff, mai ales ca au murit pe parcursul serverului trupe, putine ce e drept, pe 3x rezistenta la atacurile nv-ului si pe ww de la lvl 1 pana la final…

  plus un erou care la fel si-a facut bine treaba asigurand un bonus considerabil acolo

 55. tot eu
  May 7, 2015 at 7:19 pm

  Ma tot uit prin comentarii voastre si ma amuz enorm de mult. Lider NE in conferinta dintre NV si SUD, NE-ul are conversatii dintre SUD si NV, SUD are conversatii dintre NE si NV. Conversatiile alea cum au ajuns de la SUD la NE si invers?

  Si inca o chestie care vroiam de mult sa o zic: Playerii de pe rox-urile vechi care erau din acelasi oras, ziua se catapultau, seara ieseau la bere si a doua zi o luau de la capat cu catapultarea, acesti playeri fiind si lideri. Chestia asta nu o sa mai vedeti niciodata pe travian.
  Acum ziua se catapulteaza pe joc si in oras daca se vad se ciocnesc cu masinile sau isi dau in cap, ca de…i-a furat extinsa.

  Parerea mea ar fi sa luati o pauza, sa va duceti in vacante sa va distrati in adevaratul sens al cuvantului ca aici sunteti doar pachete de nervi si nervi facuti degeaba.

 56. iuc
  May 7, 2015 at 7:36 pm

  ….si cand dai o bere?

  • vexer
   May 8, 2015 at 2:18 pm

   oricand ai drum prin pitesti!

 57. May 22, 2015 at 3:28 pm

  felicitari !

 58. hentes
  November 19, 2016 at 4:34 pm

  N-E a venit pe mine in loc sa dea pe ww eu am avut 600k def pe ww si nu am retras 1 singur soldat am aparat cu ce sa mai facut pe sate am pierdut locu 1 dar a contat sa vad ca N-E a pierdut ww asta e tot ce a contat in joc
  cat despre sud nu am mai jucat 1 an pt ca franturile de armata cu care nu sau putut duce pe ww inamic nu au dat unde a trebuit asta e

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: