Home > Descriere final server, ROX 22, WW > Final server ROX22

Final server ROX22

Jucători ai lumii Travian,

Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la 03:35, lucrătorii măreței metropole Crama Sudului au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!

În timp ce Lycans_ urca spre vârf, urmat de generalii alianței SUD WIN, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.

Printre cei mai onorați demnitari prezenți, BlackFriday a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, cosmos și Lar.Ro s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.

Neavând nevoie de vreo introducere, Cocâr a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau badboys și VandTrabant, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.

Lycans_ a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, maryus124 și RedDevil, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mîndrie, mulțimea recunoscătoare.

Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.

(by Mjölnir)

Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.

https://rox10.files.wordpress.com/2015/08/final-server-rox222.png

Advertisements
 1. iuc(Lycans)
  August 17, 2015 at 3:58 pm

  marty, uite omule ce zice lumea…

  Lycans_ a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș.

  eee, vezi?
  si cu ocazia asta le multumesc tuturor pentru felicitari, prieteni, aliati si adversari
  Poate nu le-am raspuns la toti pe cont , asta nu inseamna ca nu am apreciat fiecare jucator fie el aliat sau adversar
  pa na urma nu te poti bucura daca nu ai avut un adversar puternic, si orice s-ar zice si ce rautati se arunca totusi cadranul NE a fost un adversar puternic, si celelalte doua cadrane au avut aportul lor la joc , distractie pentru fiecare , acum fiecare cum intelege distractia

  Succesuri la fiecare pana la o noua revedere…

  • Gob
   August 17, 2015 at 4:26 pm

   Frumos spus, om cu caracter. Bravo!

 2. nu conteaza
  August 17, 2015 at 8:31 pm

  Si berea cand o dai? 🙂

  • Iuc (Lycans
   August 17, 2015 at 8:54 pm

   Dacă prindem o berărie la început de server ne bagam
   Acu cred ca multi sunt în concediu. Plecati

   • nu conteaza
    August 17, 2015 at 9:41 pm

    poi facem adunarea si o bere tot bem 🙂

 3. Mihai Eminescu(vandtrabant)
  August 17, 2015 at 10:53 pm

  BRAVO SUD!

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: