Home > Travian News > Server aniversar Travian – Scattered Empire

Server aniversar Travian – Scattered Empire

Aniversarea de 11 ani pentru Travian este foarte aproape, de aceea am dori să sărbătorim împreună cu o versiune specială. Iată ce spun dezvoltatorii:

Imperiul Roman s-a prăbușit și s-a risipit după serverul special de anul trecut ”Europa Antică”. Multe regiuni încearcă să stabilească independența și să păstreze puterea pentru ele. Acum este momentul de a cuceri aceste regiuni una câte una, să le revendici pentru alianța ta. Expulzează alianțele rivale din regiuni. Extinde-ți conducerea pe mai multe regiuni și mărește-ți puterea. Totul se reduce la strategia ta în Travian: Scattered Empire!

Folosind principiile de bază ale Travianului, am creat o versiune nouă în ceea ce privește puterile artefactelor și distribuția punctelor de cultură. Acest lucru va permite un stil nou de joc. Încăierări la scară mică pot schimba soarta unei regiuni, pentru că acum nu mai este vorba doar de a deține un sat, ci de a deține o regiune întreagă. Și în cel mai bun caz: de a deține mai multe regiuni.

scattered_empire

Despre ce este vorba în versiunea Scattered Empire?

Scenariul acestui an este stabilit după căderea Imperiului Roman. Vom folosi din nou harta Europei, dar accentul se pune un pic mai la Nord, în comparație cu versiunea Europa Antică. În plus, regiunile hărții sunt definite pe baza Orașelor Antice de anul trecut. Alianțele de top vor concura pentru dominarea regională și eventual să își asigure accesul la producția de Puncte de Victorie și Puterile Antice Regionale.

La început jucătorii vor fi plasați în regiunile centrale. Pe măsură ce vor fonda/cuceri noi sate și vor crea alianțe, vor avea posibilitatea să concureze pentru Puterile Antice Regionale. Atunci când o alianță deține suficient timp controlul teritorial, membrii pot accesa puterea în Trezorerii, la fel ca în Europa Antică. De asemenea, producția de Puncte de Victorie va începe pentru acea alianță.

Și, poate ați observat deja, Minunea Lumii nu face parte din acest server aniversar. Totul este despre controlul regional.

http://forum.travian.ro/showthread.php?34061-Va-fi-un-server-aniversar-2015&p=473601#post473601

Advertisements
Categories: Travian News
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: