Home > Rapoarte ROX23 > Hammer kengo

Hammer kengo

Hammer_kengo

Hammerul verificat in joc.

Advertisements
Categories: Rapoarte ROX23
 1. RedDevil
  December 3, 2015 at 11:35 pm

  Felicitari Cristi, Hirano & co !

 2. Cristi
  December 4, 2015 at 12:36 pm

  Eu nu felicit pe nimeni, chiar daca va suparati si ma veti injura. In mod normal cel felicitat trebuie sa fie CEL MAI BUN, asa cum pe vremuri era WW 100 iar celelalte cadrane aveau level 0, 1, 2 maxim. NV a castigat pentru ca trebuia sa fie cineva pe primul loc. Nu le minimalizez eforturile si nici nu le pun la indoiala dorinta de a castiga care i-a condus la victorie.
  Serverul asta a fost o teapa pentru toti.
  Cei care au facut hammere indiferent ca au dat sau nu cu ele nu au muncit ca sa fie felicitati la sfarsit, asta si-au propus – asta au facut. Felicitari celor care au facut ceva in plus fata de hammer. Nu e felicitat cel care face doar ce e dator sa faca ci cel care face ceva in plus, iar felicitarile il motiveaza sa faca si pe viitor. Ai luat bacalaureatul pentru ca asta trebuia sa faci, DOAR cand iesi sef de promotie atunci meriti felicitat. Incet, incet, felicitarea isi pierde din VALOARE.
  Urat din partea celor se bucura, nu pentru ca a iesit cadranul NV victorios, ci pentru că „Lake” a pierdut, NE nu a castigat si a ramas cu cele mai multe hammere pe sat. Fiecare sa-si vada bărna din ochi prima data si apoi sa caute la altii.
  S-a vorbit de lucruri necurate; singura murdărie de pe server a fost compromiterea contului „cojocaru”. Acolo a fost bataie de joc. Acolo joaca un om inimos care pune mult suflet in joc chiar daca a fost naiv si nu si-a schimbat parola. A suferit mult in urma spargerii contului. Daca omul facea infarct si murea de suparare? Voi realizati ce faceti? Ma adresez celor implicati in afacerea „3x” am vazut ca erati bucurosi si radeati pe aici de „marea isprava”!
  S-a vorbit de armate cumparate, de manevre, de artefacte luate din NW. Aduceti dovada clară prin care să vadă toți manevra făcută. Nu cred ca Adi (PureP) va trece pe aici ca sa confirme, el a jucat cu noi de la inceput, artefactul oricum ajungea la noi, ara in zona noastră. Sa confirme cei din NV, la inceputul de server acel cont ataca in NV.
  Al doilea artefact e cu cantec. Nu aprob felul în care el a ajuns in NE, dar nu puteti acuza NE pentru ca a primit un artefact oferit de un player care a vrut sa se razbune pe NV. Consider ca greseala este a celor care a avut incredere intr-un cont necunoscut.
  Iar ”3x-ul ” aranjat la final din NV am sa-l rog pe Bradut sa confirme ca acolo a fost neglijenta NV.
  Cat despre Emil, a recunoscut ca a gresit, si-a asumat vina. A coordnat gresit strategia de final. Avand in vedere atacurile masive de la planuri care ne-au tinut in loc in timp ce altii cresteau nestingheriti, avand in vedere intrigile si jocurile de culise care au indreptat ura tuturor impotriva NE (nu cred ca nu realizati asta), a facut un plan destul de bun care ne aducea sansa clara la victorie. Singura greseala pe care a facut-o, de care si el e constient, este ca a facut tactica care includea miscarea altora, (o necunoscuta in ecuatie). fapt care s-a dovedit fatal pentru tot serverul. Atat George cat si Emil asteptau ca celalalt sa mute primul, in timp ce minutele treceau si NW se indrepta spre victorie. In acelasi timp SUD statea la cutie, sperand ca SW sau NE vor muta. Daca in acel moment pica NV serverul se termina cu toate hammerele date si nu se stie cine castiga, s-au vazut armatele acum la final, cine vrea poate sa calculeze, sa simuleze.

  Niciun cadran nu a avut strategie clara la victorie, toate includeau si posibilitatea de a specula greseala altui cadran. Asta e concluzia mea finala, așa că felicit doar nemții care fac bani din pasiunea noastra.

  • anonim
   December 4, 2015 at 1:40 pm

   ai mare dreptate in tot ceea ce ai spus. problema principala a liderilor e aceea ca in loc sa joace ca si razboinici, au incercat sa manipuleze pe toti ceilalti sa le faca treaba. nu se mai dau atacuri de dragul de a arata ca esti un bun razboinic. nu se mai organizeaza strategii. liderii pierd vremea incercat sa ridice pe unul impotriva celuilalt. placerea jocului a cam disparut…la fel si increderea. ajungem sa ne schimbam parolele saptamanal pentru ca travianul a ajuns arta de a fura, nu arta de a lupta.
   Nu risti, nu castigi- zicea o vorba. Serverul asta nici un cadran nu si-a asumat un risc.Acela de a ataca primul…toti au asteptat sa o faca ceilalti. Si au pierdut. Au pierdut nu doar serverul, ci si respectul jucatorilor….trist, nu? Una e sa iti spuna liderul “am luptat pana la capat…atata s-a putut”, si alta e sa iti spuna ” am ramas cu hammerele acasa ca nu au dat ceilalti dupa cum am gandit eu ca vor da”.
   Cred ca toti am ramas cu un gust amar in urma acestul server. Rox a devenit un server al injuraturilor. Ne minunam si il felicitam pe NV fara ardei ca stie sa injure murdar, sa umileasca si sa jigneasca oamenii. Asta a ajuns rox. o scoala de invatat injuraturi, de salvat parolele colegilor intr-un folder ca poate serverul viitor ne sunt inamici, si daca au aceeasi parola,ii distrug munca si ma distrez ca mi-am batut joc de banii lui.
   Inca se pot schimba multe pe rox, daca oamenii invata sa se ridice impotriva liderilor incompetenti. Si aici trebuie sa ii felicitam pe cei din NV care au eliminat pe Andrei si jocul lui murdar. Probabil au fost singurii care au meritat sa castige, pentru ca au luat atitudine. In rest…

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: