Home > ROX 24, WW > Situatie WW 8 Aprilie 2016 ora 21

Situatie WW 8 Aprilie 2016 ora 21

Situatie WW 8 Aprilie 2016 ora 21

Situatie WW 8 Aprilie 2016 ora 21

Advertisements
Categories: ROX 24, WW
 1. @BULL
  April 8, 2016 at 10:12 pm

  oi oi oi

 2. Adipiciunuaretimpdeblog
  April 8, 2016 at 11:19 pm

  Piciule de dimineata de ce dracu ai pus un printscreen cu situatia de ieri seara. Ti-a fost lene sa faci unu de dimineata sau ai fost amenintat de liderii din NV ca vor da cu hammerele pe NE daca vad printscreen pe blog cu ei culcati si nivelati la nivelul fix 0?

 3. Marius(jucator NE)
  April 9, 2016 at 3:55 am

  Pana una alta NW sunt peste noi desi nu au dat niciun atac ­čÖé

  Ce mi se pare mai de cacat decat situatia noastra sunt jucatorii din SW.

  Trebuie sa ai un tupeu fantastic ori sa fii foarte prost sa ceri oamenilor ce i-ai dat jos sa atace unde ti-e tie mai bine dupa ce ie-ai luat sansa la castigarea acestui server.

  Sunteti niste oameni de nimic astia care va rugati unul de altu sa atace pe x si y. O alianta, un cadran puternic nu sta niciodata la mana altora.

  Intre timp m-am interesat putin de ce s-a intamplat pe finala…

  Au fost mai multe mesaje date catre contul de ww in care li s-a transmis ca n-au nicio sansa si ca or sa vina peste ei atat rusii cat si arabii. Ca vor da impreuna numai sa nu termine Dacia pe primul loc. Stiti care a fost raspunsul celor de pe Crash&Burn?

  -Let them come !!!

  Luati aminte si invatati sa tineti capul sus inainte de toate.

  • Lubnani
   April 9, 2016 at 8:46 am

   Mariuse, te rog nu amesteca ce a fost pe Finala cu ce idiotenii se intampla aici in haznaua asta de rox !

   Acolo am fost multi romani, mai multi de pe servere normale, roxistii s-au ridicat in mare parte la asteptari cu micile exceptii cand unii s-au tras pe cur si ne-au parasit pentru a reveni la haznaua de rox, nefacand fata sau nestiind mai exact ca una e sa fii campion mondial si alta e sa fii campion la tine in sat, e o mica mare diferenta intre cele doua.

   Acolo ne-au sprijinit si destui aliati straini, META NW fiind formata si din cehi, unguri, bulgari, internationali nu numai din Dacia.

   Haideti sa va arat si ceva frumos, Poza de pe tortul Dacia : http://imgur.com/wC6zLyV

   Vad ca, cu toate ca noi nu am mai avut de-a face cu roxul, totusi cei ce au preluat SE-ul si la rugamintea mea l-au redenumit, s-au ridicat cat decat la asteptarile dorite, mai putin cu defful, e greu frate sa intri sa verifici saptamanal toate conturile din confederatie si sa le dai sarcini personalizate fiecaruia, ca la final sa ai record de deff! Asta faceau Liderii SUD, treaba noastra asta era, am aplicat-o si pe finala in cele 2 aliante conduse de noi Dacia W si W1 si rezultatul a fost pe masura, cel mai mult deff din intreaga META ! si deff manevrabil de peste 10 milioane !

   Hai spor la balacareala !

   .

 4. April 9, 2016 at 9:25 am

  Eu nu va inteleg ! Cum nu va convine ceva aruncati cu laturi,cum cineva exprima o opinie ce nu coincide cu a voastra injurati sau jigniti! Asta va dovedeste caracterul! Poate nu toata lumea are timp liber si gold sa joace o finala-ce rost are sa iti faci contacolo daca nu te poti tine de el si sa te ejecteze din alianta liderii ca pe un nimic?,poate unii se relaxeaza dand un atac un server intreg,poate joaca alaturi de anumiti prieteni de multi ani,poate,poate! Incercati sa nu mai amestecati parintii si rudele in comentariile vostre,fiti OAMENI si acceptati si opinii si fapte ce nu va convin!

 5. ionel
  April 9, 2016 at 12:04 pm

  lubnani cracanatu

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: