Home > ROX 27, WW > Situatie WW 18 Martie 2017 ora 7

Situatie WW 18 Martie 2017 ora 7

Situatie WW 18 Martie 2017 ora 7

Situatie WW 18 Martie 2017 ora 7

Advertisements
Categories: ROX 27, WW
 1. Crema cremelor
  March 18, 2017 at 9:19 am

  Am o rugaminte catre maretii lideri ai Familiei Sud ( sau agentii 000 cum va mai zice lume prin NE).
  Deoarece de pe la level 45 nu mai e nevoie de def pe WWul nostru m-am hotarat sa mut deful pe WWul vostru . Nu de alta da ar fi mai mare rusinea sa ni se intoarca vre-un hammer dupa ce atacam acolo . Si am auzit ca la voi pe WC o sa mai fie ceva actiune in perioada urmatoare.
  Acum eu inteleg ca
  – doua cadrane cu lideri mareti ca voi si-au terminat armatele pana sa inceapa jocul serios ( adica pina sa treaca minunea de lv 50)
  – aceleasi 2 cadrane nu pot pune mai mult de 20 milioane def pe un WW comun acum cand nu mai aveti nimic altceva de aparat
  – nu ati fost in stare sa faceti o actiune coerenta pe plan/5x/extinse din NE

  Da macar niste crop puteti trimite pe WCul ala al vostru ? Nu de altceva da imi mor trupele de foame la voi si e pacat de timpul si resursele consumate pentru ele .
  Daca voi ( crema cremelor , spuma spumelor , a 8-a, 9-a si 10-a minune a lumii …. si cum va mai considerati voi ) nu puteti tine nici amaratele alea de trupe pe WW am rugamintea sa-mi spuneti sincer .
  Pot vorbi sa dam MM in NE sa inceapa lumea sa trimita crop si pe WCul vostru .
  E pacat sa moara trupele acolo pana ajungem noi sa dam cu hammerele.

  Si mai am o rugaminte catre jucatorii normali din SW ( eu sper ca mai sunt si din aia ).
  Puteti sa-mi explicati , va rog, cat de greu e sa intelegeti ca drumu cu Gergica ( aka Red Debil) duce intr-o singura directie?
  Server de server omu ( care este clar lipsit de orice urma de caracter, inteligenta sau spirit strategic) face din cadranul SW bataia de joc a serverului . Ca nu ati cistigat un server de la ROX 6 ( daca imi aduc eu bine aminte de Zozo si ai lui 6 Cai Frumosi) e una.
  Da sa nu contati deloc in ecuatia serverului ( si asta server de server) ? Eu unul mi-as pune ceva semne de intrebare in legatura cu asta.
  Da sa gandim pozitiv – multumita strategie lui Red aveti onoarea serverul asta sa faceti parte din povestea Epica numita Familia 0 .
  Bine macar ca aveti 2 WWuri cu SW pe ele ca altfel uita lumea ca ati jucat serverul asta.
  Si e interesant ca e un server in care Sw a avut mai multe realizari decat SE ( bine asta nu e greu pentru ca SE in afara de extinse si artefacte pierdute a avut cam 0 realizari).
  Va doresc o sambata placuta la toti si grija mare la WC ca cica se anunta furtuni zilele astea.

  • Travian
   March 18, 2017 at 4:13 pm

   Deci conculzia care este ca nu m-am prins? Ca de aceasta data multiaccount-ul vostru a batut experienta lor?

   • spectator
    March 18, 2017 at 4:51 pm

    Nu stiu cate servere ai jucat tu si in ce perioade, dar cel putin in ultimele 7 servere lupta a fost intre multi-accounturile tuturor (nu doar ale NE-ului; toate cadranele practica asta).

    Numarul oamenilor este in scadere. Cadranele (toate) compenseaza prin multi-account.

 2. backup
  March 18, 2017 at 1:36 pm

  felicitari NE….
  ati fost mai buni svr asta
  din pacate jocul vostru de pe svr trecut, cand ati reusit performanta… www lvl 0 ….a demobilizat foarte multi jucatori din SUD care nu au mai intrat svr asta….
  ….o parte importanta au intrat pe finala unii nu au jucat pur si simplu….devenisem prea buni….
  …cred ca svr urmator va fi destul de intersesant….

  • Crema cremelor
   March 18, 2017 at 3:01 pm

   Doar citeva simple observatii
   Serverul trecut
   – in NE nu au jucat mare parte din jucatorii vechi
   – SE a dus la 0 un WW pe care erau 6 milioane def dar era WWul NE nu WW sustinut de 2 cadrane si ceva peste . Daca vrei poti sa verifici ce armate iti trebuie sa duci la 0 un WW cu 6kk def si cit trebuie sa duci unul cu 20kk cat cred ca inca are meta Familia Sud acum
   – NE a inecrcat niste actiuni pe parcursul serevrului trecut ș reusite sau nu dar au incercat
   Serverul asta
   – SE a facut 0 actiuni !!! Singuru care a incercat sa mai demoleze ceva capitale pe conturi inactive si natarii a fost Sorin
   – a reusit sa piarda extinsele la 2 lideri de cadran ( imi trebuie memorie buna sa-mi amintesc cand un lider de cadran s-a mai pierdut extinsa dar cred ca a fost FuricCurent parca sia sta acu ecva servere)
   – Gem de Prune sau cum il cheama a reusit sa piarda si un plan ca sa fie treaba treaba
   – v-ati recunsocut neputinta inca de la artefacte cind ati facut aceasta Meta cu SW ( NE oricat a fost de slab nu a facut nici-odata meta cu un alt cadran )P. Ce au refuzat cei din NW serverul trecut ( WW comun cu SW ) ati acceptat voi serverul asta . Va spune ceva asta?
   – cu toata meta voastra ati avut hammere fix pina la …. lv 40 de minune ( cred ca e prima data cand un cadran nu mai are hammere cu 10 zile inainte de terminarea serverului )
   Mai e ceva de spus?

 3. spectator
  March 18, 2017 at 2:04 pm

  Mai amuzant decat dejectia de mai sus este ca SUD va reusi aceeasi performanta serverul asta :)))) Ba chiar la pachet cu SV :))))

  Cu… “liderii” actuali, SUD nu va mai spera in veci la vreun WW peste nivelul 5. Baietii cu coordonata y < 0 nu au fost in stare nici sa faca actiuni, nici sa faca hammere… nimic. pamant. Liderii si jucatorii SUD-ului probabil au crezut ca serverul se castiga singur, din vreo inertie, sau ceva… V-ati inselat. Lubnani si Crash nu faceau nici ei actiuni (bine, faceau poate 1-2 ocazional), dar ei se bazau pe hammere (de obicei multe si puternice). Voi… pe ce v-ati bazat ?

  Inca ceva… serverul trecut v-ati batut cu pumnii in piept ca ne-ati dus la 0, iar noi ne vaitam ca nu au jucat multi jucatori importanti pentru cadran… Cum e, boss ?! Cum e sa se intoarca roata ?! Roata chiar s-a intors si chiar este incredibil de similara situatia…

  Nu-i problema. Vom fi "chit" in curand.

  Mai sunt 5 hammere in NE. Din cele 5 hammere, daca pleaca acum 2 hammere, cele mai mici, va dau la 0 si mai raman 3 sa dam cu ele pe natari (daca mai gasim vreun sat cu deff).

  E posibil sa fim nevoiti sa oprim minunea ca sa nu dam cu 2 sau 3 hammere in gol…

  Numai bine !

  • Backup
   March 22, 2017 at 11:59 am

   Ia zi dn căpitan…mai aveti hammere?
   Sau ne Iertati si nu ne mai dati la 0…
   Sau … pur si simplu… nu puteti
   Asta inseamna SUD… si fara jumate din oamenii si tot buni suntem…
   …si ca tot e la moda…#rezist
   …oricum felicitari NE…pentru jocul de svr asta si pentru încercarea de a ne copia si de a duce www advers la … lvl 0
   Ne vedem svr următor
   …vacanta placuta…

   • Sud 0
    March 22, 2017 at 12:19 pm

    Prostane
    Serverul trecut voi ati dus un WW al NE la 0
    Serverul asta NE a tinut un WW sustinut de 2 cadrane ( 2>1 daca intelegi unde bat) sub lv 40.
    Compara hammerele facute de SE serverul trecut cu cele facute de NE serverul asta.
    Si daca nici acum nu intelegi diferenta…. nu merita sa- mi pierd timpu cu un tampit ca tine😊

   • Backup
    March 22, 2017 at 1:39 pm

    Aha
    M-am prins
    Ati dat pe natari cu restul…
    …te tzuca tata…o zi frumoasa zmeul zmeilor…🤗🤗🤗

   • Sud 0
    March 22, 2017 at 1:48 pm

    Esti un mandru reprezentant al SE.
    Creier cat nuca , IQ subunitar.
    Pierdere de timp sa discut cu tine.
    Continua sa traiesti in lumea ta😂

   • Backup
    March 22, 2017 at 5:32 pm

    O zi frumoasa iti doresc…🤗

 4. backup
  March 18, 2017 at 2:23 pm

  felicitari si tie…pentru pasiune

  sa nu uitati totusi ca e …un joc
  eu chiar am apreciat svr trecut ca nu ati abandonat lupta….
  …asta facem si noi svr asta, ar fi pacat de munca aliantelor voastre….sa nu aiba tinta hammerele NE

  ….o zi frumoasa

 5. tonitza70
  March 18, 2017 at 2:38 pm

  Daca SUD si-ar fi vazut de joc, si sa nu infiltrat jucatori sau si participarea tradatorilor NV , alta ar fi fost situatia . 30 de jucatori NV in 4 aliante au facut ceia ce se numeste ,,sacrificiu” . Este de vazut ce vor face acei jucatori care vor sa joace si nu au avut sustinere, si au fost buni in joc , activi ..multi au dat delete, altii au renuntat sa mai lupte fara un ideal.
  Daca in NV se va face o pace corecta cadranul este de temut. Este nevoie de lideri tineri, dornici sa joace , sa piarda timp si bani, este nevoie de o noua gandire . Si asta nu se face fara o intraajutorare , multi nu suporta ,, ba eu bag gold fa push la mine …” . Asta au gresit LOCO …ANDREI …si care au mai fost .
  Felicitari NE ptr reusita voastra . Felicitari SUD ..de.NV ce sa zic … armate de curatat o oaza aveti si voi ? 🙂 🙂

  • Adypaul56
   March 18, 2017 at 8:16 pm

   La LOCO s-a facut treaba cu push-urile acelea, eu zic ca nu au fost degeaba, s-a catapultat cat s-a putut in acea zona si ne-am jucat. Nimeni nu a fost obligat sa trimita, am avut jucatori care au zis ca nu trimit si nu au trimis, nimeni nu a impus acest lucru.
   Sunt convins ca si in alte aliante s-a facut push, noi nu am fost singurii ce au abordat aceasta actiune comuna, dar la noi au fost mai multi ochi sa vada asta :))
   Cat despre push pe Andrrei eu unul nu stiu sa fi existat( cat timp am jucat).

   Oricum felicitari Elite pentru serverul acesta, ati fost cei mai buni, ati avut conturi, ati jucat cum ati reusit, dar ati investit timp si bani , ceea ce v-a adus in pozitia de lideri si castigatori ai serverului.

   Felicitari si celor din FUN,BD,Strumfii, dar mai ales jucatorilor din FP care au ramas sa joace pana la final, fata de care imi cer scuze ca am renuntat, dar asta a foat situatia, timpul, goldul si unele probleme ne-au facut sa o lasam mai moale.

   Sa speram ca serverul viitor o sa aveti ca si adversar si pe cei din Nv , un Nv puternic care sa va incurce si de ce nu, sa o ia in fata voastra :)).

   Adi

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 2:40 pm

    Eu daca am recunoscut o greseala am fost catalogat ca las si caracter slab, dar tin sa te anunt ca a recunoaste o greseala si a incerca sa o indrepti inseamna sa ai caracter, este dovada clara de caracter. De ce nu recunosti ca a-ti fost invinsi, primele catapulte primite v-au doborat moralul. Nu o da pe timp , bani si alte chestii. Auzi timp, bani si unele probleme v-au facut sa o lasati mai moale. Cat a-ti fost in centrul atentiei, miezul sa zic asa nu a-ti lasat-o mai moale. Nu imi place cand omul nu este corect, spune domnle, da am pierdut acest server si ai nota 10 de la mine, nu o da intoarsa. A-ti luptat alaturi de o alianta plimbatoare prin cadrane si a-ti pierdut. Nu a-ti luptat pentru cadran ci pentru orgolii proprii si acum o dai la intors?

    P.S. Sunt prea multi in acest joc care inca isi mai cauta personalitatea.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 2:50 pm

    Si apropo, jucatorii aceea din Fp care au ramas sa joace pana la final inca lupta pentru orgoliul propriu si nu pentru cadran. Sunt doar niste oameni cu minte de copil. Daca luptau pentru cadran, renuntau la aceea lupta interna din cadran dar nu , ei zmei. Nu aveti drepti de a ridica nici un cuvant, sunteti plini de orgolii. Vedeti-va lungul nasului si apoi comentati,. vedeti-va greselile, asumati-va greselile si apoi aveti dreptul la cuvant.

   • Andrei
    March 19, 2017 at 3:14 pm

    Florine, m am saturat sa te aud cum tot plangi prin toate comentariile “nu jucati pentru cadran si sunteti plin de orgolii” si cum faci parada de moralitate si corectitudine pe aici. Ia fa tu putin exercitiu de memorie si adu-ti aminte pentru ce am intrat serverul asta. Daca nu ti amintesti, te ajut eu:

    – Florin –
    jucam si noi s azicem ca jucam, dam acolo, sa le mancam nervi la altii
    – Florin –
    no asta imi place, pai cat timp suntem in viata FP-ul nu va muri atsa e clar
    daca vrem sa aratam ce putem trebuie bataie fratem, sa dam pe ei sa le mancam nervi, la ww nu arati ce poti, ww-ul etse munca intregului cadran la urma urmei

    Doar ca nah, cand s-au inrautatit lucrurile te-a lovit iar moralitatea si ti-ai descoperit latura pacifista. Ma intreb cat va mai dura sa fii prostituata din nou.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 3:41 pm

    Andrei ne-ai folosit si inca mai folosesti lumea. Una este sa jucam pentru alianta si alta este sa jucam pentru orgoliile cuiva. Tu chiar ai crezut ca toti suntem prosti si nu vedem planul vostru de razbunare? Si nu ma plang ci spun adevarul, Nu trebuia sa folosesti oamenii care te-au urmat si nu se ajungea aici. Ai spus clar ca Sparta, Costi vor sa stearga FP-ul si nu am fost de acord cu asta, am intrat in lupta dar dupa un timp am descoperit ca lucrurile sunt altfel.

    Nici o alianta din NV nu trebuie sa dispara, sunt aliante vechi cu nume, uneori au pierdut alteori au castigat. Daca se alege un nume comun atunci sa fie de comun acord si nu pentru ca asa vrea cineva anume.

    Aveam de ales intre a urma orgoliile rabunatoare sau a continua pentru cadran, am ales cadranul.

    Dupa mintea voastra ingusta, cel ce nu va urmeaza in rabzunare este prostituata.. atata puteti.

    Iar pentru cultura ta generala, eu am parasit Fp-ul cand Fp-ul era inca o forta, deci nu ma colora dupa avantajul tau.
    FP insemana fair play, unde este fair playul in actiunile tale? Nu sunteti fair play, nu meritati acest nume.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 3:53 pm

    Oare chiar nu te intrebi, de ce in Fun sunt atatia jucatori fosti FP care joaca contra Fp-ul actual? Chiar toti sunt prosti? Ei au jucat de la inceput contra celor ce joaca contra cadranului, eu nu am observat acest lucru deoarece ti-am acordat incredere, am crezut in vorbele tale si asta deoarece nu am mai jucat si nu am cunoscut realitatea. Credeam conform celor spuse de tine ca vor sa dispara Fp-ul, am inteles in timp ca actualul Fp are alte intentii.

    Voi mereu ve-ti vrea razbunare, orgolii, sa fiti voi smecherii.

    S-au vandut artefacte de pe contul tau, ti-am luat apararea pentru ca atunci am considerat ca nu ai fost vinovat dar cand gresesti nu iti iau apararea ci te critic. Acum ai gresit si pentru asta vei suporta consecintele.

    Cand George a spus clar ca:”A venit in NV sa impiedice NV-ul sa faca WW” si te-am intrebat, ai spus ca zice si el numai asa de ochii lumi. M-ai mintit si atunci, tu stiai adevaratul motiv si George a spus adevarul atunci. Eu zic sa nu intram in polemici, este inutil, cine are ochi sa vada va vedea.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 4:00 pm

    Nu am fost corect, da recunosc, imi asum greselile, nu incerc sa le ascund. Daca am facut o prostie sau o greseala o suport. asa ar trebui sa faceti si voi. Asta inseamna caracter si nu prostitutie. Eu am incheiat.

   • Andrei
    March 19, 2017 at 4:01 pm

    N am comentat sa intru in polemica cu tine asa ca n-o sa ti raspund la toate prostiile pe care le indugi tu pe aici. Doar ca devine penibil si ridicol ceea ce faci…

   • Andrei
    March 19, 2017 at 4:02 pm

    indrugi*

   • Adypaul56
    March 19, 2017 at 4:11 pm

    Florine vorbele tale ma uimesc, chiar nu credeam ca o sa spui asemenea lucruri chiar tu. Nu o sa zic multe, dar nu uita ca si acum 3 servere ai intrat pentru acelasi motiv, ai intrat sa dai cu sparta si Costi de pamant, caci altfel nu jucai, dar atunci s-a ajuns la comun acord, un comun acord care ti-a scazut motivatia foarte tare pentru a juca.

    Iar despre problema contului LOCO nu cred ca esti in masura sa vorbesti, sti bine cate nopti am stat eu cu tine, era vacanta, dar dupa aceea a inceput scoala si nu puteam asa mult. Loco a avut mai putin timp serverul asta sti foarte bine.Gold sti ca a cerut de la GOD si omu ne-a ajutat.Cand au dat pe noi aveam 2 armate, nu ne era greu sa renuntam la una si sa ne daramam noi satele,sa ramanem in capitala pe care sa o tinem din farm, dar ti-am zis , contul LOCO , nu e treaba nimanui.

    Cat despre Andrei, iti zic sigur ca nu are asa mare vina, nu el a chemat pe george in NV , nu el a zis pe cine sa dea sau nu Warriors.Cu ei am avut mai mult un PNA, nu te atac, nu ma ataci, ceea ce au avut si cei din FUN cu elite.

    Stiu ca tu ai o viziune a ta si nu o schimba nimeni usor, dar mai cauta informatii si dupa ar fi bine sa vorbesti, ami testeti ce ai spus si ce ai facut ai tu si dupa arunca cu noroi.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 4:24 pm

    Paul, acum 4 servere am jucat si atunci am fost uniiti, acum 2 servere am intrat iar si am jucat o saptamana fiind tot uniti, ce spui ca am intrat acum 3 servere? Am jucat cand s-au vandut artefacte din cadran si Andrei a renuntat, apoi am jucat cand lex a vandut contul cu artefacte. Nu imi atribui ceva ce nu am facut.

   • Adypaul56
    March 19, 2017 at 4:28 pm

    Da atunci cand a foat cu Lex(imi cer scuze, nu am tinut numarul serverelor), tot asa s-a intrat la razboi ,iar tu erai pornit sa dai de sparta si costi, adu-ti bine aminte asta.Atunci -FP-L(Warriors) nu a venit in cadran sa fie pace, era tot asa de razboi, dar s-a discutat si s-a facut pace dupa cateva zile.

   • POSHTASHUL
    March 19, 2017 at 9:37 pm

    Polemica
    Cine stie- cunoaste.
    Pentru ca am fost jucator NV imi permit sa comentez ce se intampla in NV, cand niste neica-nimeni isi dau cu parerea.
    NV nu va fi niciodata ce a fost din cauza unora de acolo. Prea multi care cred ei ca stiu Travian, care cred ei ca sunt liderii. Prea multi care vor sa fie liderii, sa conduca NV. Sunt multi jucatorii care joaca bine in NV, dar daca nu sunt uniti degeaba.
    Despre FP:
    Andrei a tinut FP-ul in viata, Florine tu nu stiu cine esti, ce ai facut tu vreodata in Travian, mai ales in FP. Te crezi lider FP ? nu ai sa fi niciodata. Departe esti de Creanga, de Baba nici nu cred ca ai auzit. Andrei chit ca a vandut artefacte, planurii, hammere, tot a fost lider fata de tine.
    Dati-i 2 palme lui Andrei si jucati impreuna. E capricios ala, tembel cate odata dar e jucator bun, si cand a venit in cadran, nu a mers rau cadranului. Andrei nu trebuie sa conduca si atunci ati rezolvat.
    Am jucat alaturi, sau impotriva unora din voi, dar ce e de respectat – este.
    Creanga, Pretorian, Contele, Geo(hooligans), Unnamed, Figa, Sparta, Ciocanii (chiar si ei) daca isi fac cate o alianta puteti fi o forta pe Rox.
    Iar lider de cadran nu poate fi decat Creanga sau Contele … ei sunt mai calmi si nu iau foc repede cum ar face-o ceilalti enumerati mai sus.
    Andrei, Florin si Tonitza, nu au ce cauta vreodata sa fie lider de alianta.
    Doar asa NV-ul va conta pe server.
    Un singur lider ascultat de toti.

   • Nelus Nepaluzu
    March 19, 2017 at 9:43 pm

    Cum de le știe săracu asta de postasu pe toate dar de fapt el e pe lângă tot timpul

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 11:29 pm

    Postasul e pe langa, vorbeste si el din auzite. A tinut o pula Fp-ul in viata, a folosit Fp-ul pentru scopurile sale, taci dreac de gasca infecta , cum iti permiti sa vb despre mine Postasule? Joci prin alte cadrane si acum te dai zmeu? Tu crezi ca eu ma dau in vant sa fiu lider? Crezi ca ma cheama postasul sa ling in cur in alte cadrane ca sa fiu si eu cineva? Eu nu vreau sa fiu cineva pe travian, eu inchid pc-ul si sunt tot eu, tu daca inchizi pc-ul cine esti?

    Cum poti spune ma gasca ca a tinut fp-ul cand el a jucat prin alte cadrane atacand in Fp? Stii tu ce am facut eu de vorbesti despre mine? Cine pula calului mai esti si tu Postas de trebuia sa auzi de mine.

    Postasule, esti copil mic pe langa mine, se pare ca ai uitat acum 4 servere cand te atacau minioni cum incercai sa o dai pe vrajeli si ti-ai luat-o in cur de la ei. Te intreb eu cine a fost in Fp atunci? Te mai intreb cine a tinut de fp cand toti vroiau sa il stearga, se facuse alianta rampage, te mai intreb eu cine a pierdut nopti pe chaturi , a glumit si incurajat jucatori, tu mai pula uda? Marsh ma , esti o gasca si nimic mai mult.

    Am vorbit urat aici , dar acum ma gandesc ca nici aceste cuvinte urate nu le meriti.

    Daca ai o problema cu textele pe care ti le-am adresat, scrie-mi pe skype, iti las tot ce vrei sa stii despre mine, sau daca doresti si nu dispui de bani vin eu la tine.

    Vi se urca mucii de la nas in frunte si va credeti acum toti zmei? Stai ca va vad eu ce zmei sunteti voi.

    Futuva muma-n cur azi. Pana cand credeti ca va permit sa vorbiti aiureli despre mine, mucosilor. Gura mic ca va pun lant..

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 11:32 pm

    Atata aveti si voi, un joc virtual numit travian, in care sa va dati mari, marii zmei. Personalitate zero barat.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 11:38 pm

    Poastaule, acum 4 servere cand s-a castigat stii ca am ramas cu hamerul pe cont pentru a avea sanse la victorie? Mi-am luat pule-n cur atunci ca sa nu se starneasca scandal in cadran, sa fie pace , sa avem o sansa la victorie. toti de atunci au sarit sa stearga FP-ul caci s-au vandut multe artefacte din FP.

    Si mai sunt cateva jocuri de cortina pe care nu le fac publice aici. Asa ca postasule, gura mica si dute la munca nu sta pe banii altora si te da zmeu pe aici. In fata mea nu ai cuvant iar despre NV tu acum vorbesti in calitate de inamic, esti in alt cadran, nu joci aici ci contra.

   • - Florin -
    March 19, 2017 at 11:44 pm

    Postasule, ce ti-am spus mai jegosule pe conferinta aceea in care m-ati adaugat acum vreo luna de zile cand mi-ai spus ca stergi Fp? Ce ti-am spus? Ti-am spus ca nu il vei sterge niciodata. Gura mati de nenorocit , vi aici cu texte de astea? Grijania matii de javra infecta.

    Gata, m-am enervat rau si nu e bine. Imi cer scuze pentru cuvintele obscene scrise aici, cuvinte pe care cititorii sunt nevoiti sa le citeasca.

   • POSHTASHUL
    March 19, 2017 at 11:56 pm

    Florine, da-te-n mortii ma-ti … tu ai fost si esti un limbric
    Tu esti ala care ai cumparat un cont pe un Iphone ?
    Ce mortii tai ai jucat tu vreodata in NV ? tu esti un basit, un cacat bolnav. Mananci cacat ca prostul, daca vin in NW nu ai curaj sa dai un fake, zdreanta pulii
    N-ai tu treaba pe ce banii stau eu … idiotule
    Vrei sa vorbesti cu mine pe skype ? vai de mama ta, cand vreodata sa ai tu onoarea asta ? esti un rahat cu ochi, de te-as avea pe skype, te-ai lauda ca vorbesti cu o vedeta.
    Vrei FP ? la muie iar ti-o dau astia … Apropo, unde joci ? sau ai dat delete ?
    Esti un latrau idiot, un mic limbist
    Afla ca eu joc, adevarat la alt nivel … la care tu nu visezi
    Cand te-a bagat contele in conferinta aia, ti-am spus ca esti un bou, ca nu ai sa ajungi tu niciodata sa fi lider, ce-ar mai fi sa conduca un cretin ca tine FP-ul. Tu te lega-i de “Curentatu”, ti-am spus si atunci, n-ai tu cum sa calci pe urmele lui, dar pe ale mele. Stiuuuu, va doare cand v-o trage seful vostru 🙂 )))))) zdreanto
    Mars limbricule

   • - Florin -
    March 20, 2017 at 12:15 am

    Postasule, ciocu mic, te invit sa jucam amandoi, 1 contra celuilalt, mergem la 300~300 si ne batem in doi daca esti asa mare zmeu. Sa vedem atunci cat esti de zmeu. Am spus eu cumva atunci ca sunt lider sau ca vreau sa fiu lider? Ce tampeni spui aici ma? ma legam de “Curentatul”, da am spus ca niciodata nu va sterge fp-ul, atunci eram in razboi cu ei.

    Tu chiar crezi ca eu vreau statuie in travian?
    Helloo eu sunt Florin nu Postasul!!!

    Fa-te mic si bea laptic, dupa ce se termina duelul nostru propus de mine, atunci mai vorbim. Pana atunci nu esti cu nimic mai presus ca mine dar nici mai prejos(asta ca sa fiu om si nu scorpie)

   • - Florin -
    March 20, 2017 at 12:27 am

    Da, postasule, eu am cumparat un cont pe un Iphone, care e problema? Dau si doua Iphone pe un cont, daca imi permit, ai ceva de obiectat?

   • POSHTASHUL
    March 20, 2017 at 1:00 am

    Vezi, te-am bagat prea mult in seama, ai ajuns vedeta, Numai si daca te injura Poshtashul ajungi vedeta. Te-am bagat prea mult in seama, pupa-i curu lui Creanga, altfel nu te vad bine prin NW. Fii supus, umil, asa cum ai fost si cu Andrei sau Loco, au sters cu tine pe jos, ai fost carpa lor si acum te dai cocos. Viteazule, ce sa spui si tu, din spatele pc-ului … crezi ca ma impiedic de naparci 🙂
    Esti retardat, frustrarea ta vine din faptul ca ti-am spus ca esti prea prost sa conduci tu FP … daca va mai exista.
    Parerea mea ? nu va mai exista … sau cum ar avea incredere in tine unii din FP ? Esti jalnic, ca om. Un pielea pulii activ pe blog

   • Nelus Bahamezu
    March 20, 2017 at 1:16 am

    Poștașul-gay ul serverului și postacul de serviciu,un neica nimeni

   • - Florin -
    March 20, 2017 at 1:24 am

    Bine, zmeule, accepta-mi duelul, un server, mai exact cateva zile ca mia mult nu va dura si apoi mai vorbim. Nu am pupat curul nimanui, nu poate spune cineva ca am lingusit iar frustarea nu vine de la faptul ca nu sunt eu bun de lider Fp, extraordinar, ca mie lidereala imi trebuie :))). Eu doresc sa vad aceea echipa care va spune : impreuna am facut acest lucru. Nu ma intereseaza pe mine sa fiu eu capo di tutti capi :)) Iti repet eu sunt Florin nu Postasul care fura pensiile.

    Am spamat prea mult. Am incheiat.

   • POSHTASHUL
    March 20, 2017 at 2:02 am

    Cum apar fanii mei 🙂 )))) Bahamezule ajuta-ma, baga-mi pl in ma-ta 🙂 ))))
    Frustrarea voastra spune mult. Stiam eu ca va e frica, am introdus spaima in voi 🙂 ))))
    Iar echipa aia se va face. Si NV va conta in fiecare server. Am incredere in cei de acolo. Apoi se va intoarce si seful vostru : )

   • Adypaul56
    March 20, 2017 at 7:41 pm

    Posh , nu am vorbit cu tine si nu stiu prea multe despre tine in mod direct, doar din auzite. Esti jucator bun toate cele, dar problema e ca te cam implici unde nu sti cum sta situatia intradevar, sti doar ceea ce se vede inafara.Ceea ce tine despre Florin nu s-a folosit nimeni de el si el a avut aceleasi scopuri, dar desigur, omul se schimba ca si vremea.
    CEEA CE ITI ZIC SIGUR EL NU A CAUTAT SA FIE LIDER,DAR CAND S-A IMPLICAT A PIERDUT SIRUL SI A RAMAS IN URMA CU EVENIMENTELE DIN NV.

    Acum pentru Florin: chiar nu stiu de ce te enervezi in halul asta, nu uita ca tu esti cel ce nu ii intelege pe cei de pe blogul asta,cei care stau sa se injure si sa joace pe blog mai mult decat pe cont :)).Vad ca si in acest caz te-ai schimbat deasemenea, eu macar nu mai joc si nici nu intru asa des :)).

   • - Florin -
    March 20, 2017 at 8:32 pm

    Paul, fiecare are un moment in care isi pierde controlul, uite ca pana acum nu am avut asemenea moment, acum am avut. Nu suntem perfecti, suntem oameni toti cu bune si cu rele. Si da ai dreptate , am ramas in urma cu anumite evenimente, dar am incercat sa recuperez , cat am resuit sau nu, asta e, am incercat sa fac doar ceea ce am crezut ca este bine.

    Stii ca nu imi sta in caracter sa scriu pe blog, nu sunt genul, dar uite ca, dupa cum spuneam, fiecare avem momentele noastre de prostie sau inteligenta, dupa caz :)))

   • Adypaul56
    March 20, 2017 at 8:40 pm

    Mda asa e. Continua sa recuperezi ca nu faci rau . Si da, serverul ala cu Rampage cred ca a mai incercat cineva binele FP-ului :)).

    Oricum Florine Hale bune :))))

   • - Florin -
    March 20, 2017 at 11:19 pm

    Da, ai fost acolo , recunosc, si nu doar noi, au mai fost care si-au luat injuraturi nevinovati.

  • - Florin -
   March 19, 2017 at 4:28 pm

   citez: ” 3 servere ai intrat pentru acelasi motiv, ai intrat sa dai cu sparta si Costi de pamant, caci altfel nu jucai,”, de ce imi asumi aceste lucruri, am spus ca voi lupta contra lui Costi acest server si am spus si de ce mai sus, termina cu minciunile acestea. Deci voi chiar va coborati la unele nivele sub orice limita.

   Oare de ce va mai dau raspuns, scrieti ce vreti voi.

   • Adypaul56
    March 19, 2017 at 4:30 pm

    Cred ca noi iti dam raspuns, tu ai scris aici n mesaje , noi am scris cate unu la ceea ce ai comentat tu :))

 6. Travian
  March 18, 2017 at 2:53 pm

  Bai voi cei din Elite ce va ma puteti lauda…
  Eu sunt mai incepator asa de felul meu si ma minunez la faptul ca top 10 jefuitori e alcatuit doar din voi, dar ma intreb, cate din resursele jefuite sunt jefuite de la cei din SUD si cate de la conturile voastre crescute special pentru asta???
  Probabil ca daca celelalte cadrane ar face la fel ca voi ar avea o gramada de conturi ferme de lux, ar fi la acelas nivel ca voi. Sper ca serverul viitor sa joace cei mai buni jucatori de la voi, dar sa se intample si in cadranul vostru ceea ce s-a intamplat in NV sa vad atunci unde o sa ajungeti

  • spectator
   March 18, 2017 at 3:49 pm

   Tu chiar crezi ca doar in NE gasesti astfel de conturi ?

   Amuzant… si naiv…

   • Travian
    March 18, 2017 at 4:10 pm

    Sunt constient ca si altii au mai multe conturi, dar serverul asta NE a abuzat de chestia asta…

   • spectator
    March 18, 2017 at 4:45 pm

    Daca prin “abuz” te referi la faptul ca niste baieti din NE au intrat porniti pe ideea de a face hammere si de a face hammere impresionante, nu de-alea de te bufneste rasul (sau plansul, dupa caz), atunci DA. Au abuzat.

 7. MUCIINCEAI
  March 18, 2017 at 9:00 pm

  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII
  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  Cu VICTORIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  NORRRRRRRRRRRD ESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST
  RESTUUUUUUU MURITIII DE cIUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  NOI SUNTEm SMECHERIII SMCHERILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
  =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Ana
   March 18, 2017 at 11:31 pm

   iti inteleg bucuria, dar sincer, parca ai avea 10 ani. felicitari! ati castigat! va scrie la sfarsit ca ati fost cei mai buni, cei mai sexy, cei mai aprigi. Dar mai cu calm acum.

 8. MUCIINCEAI
  March 19, 2017 at 12:53 am

  Am VÂNĂ IN MINE SA ITI DUC TOT NEAMU TAU DE FEMEI DEODATA
  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
  RUUUUUUUUUUUUP CAZANALEEEEEEEEEEE IN VOIIIII
  FEMEILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Dragnea
   March 19, 2017 at 1:21 am

   Tu ești sultan samirus din n-e dar cu caps lock ul activat

 9. Lupino
  March 19, 2017 at 10:45 am

  NE s-au organizat de data asta , era culmea sa nu castige dupa atatea servere ,au format un grup frumos , chiar daca nu am jucat si doar asa cate un click , puteti intreba si mh-ul cate armate a sters din SUD si cat defense s-a pierdut , se stie bine , Pazadox e cu Elite , ca in fotbal au meritat victoria dar i-a impins si arbitru 🙂 .Succes tuturor si poate ne mai vedem si incetam cu injurii si alte lucruri , felicitari Elite !

  • Assassin ( Lord Beerus )
   March 19, 2017 at 11:51 am

   Gresesti legat de pazadox:). Intreaba in grupu’ run cine este de vina pentru armatele sterse :D.

 10. Lupino
  March 19, 2017 at 12:01 pm

  Tot servarul nu le-a sters , parca nu vad ca servar de servar cand pleaca atacurile atunci ii baneaza :))

 11. Lupino
  March 19, 2017 at 12:05 pm

  Aaaa eu am scapat :)) , respect pentru asta , am avut doar un cont , doar pe siter la banat

 12. Assassin ( Lord Beerus )
  March 19, 2017 at 12:09 pm

  Iti mai zic o data,intreaba grupul run cine este de vina pentru asta si crede-ma ca vei fi surprins. Eu am vorbit cu sitterul tau si stiu :).
  Iar armatele lui nu sunt o scuza pentru ce s-a intamplat serverul asta…o gramada de armate aruncate random pe ww si pe 5x fara pic de coordonare. Parerea mea e ca se putea face ceva sv asta,chit ca era o infrangere,se putea face cu fruntea sus.
  Pentru alte discutii ma gasesti pe skype,deja postez prea mult pe aici
  Zi faina si succes pe viitor

 13. Lupino
  March 19, 2017 at 12:18 pm

  Nu mai intru pe skype , nu sunt la curent ce si cum 🙂 Un weekend placut tuturor , ma inteleg restu , il voi intreba 🙂

 14. MUCIINCEAI
  March 20, 2017 at 1:32 pm

  HAAAAIIIIIIIIIIII LAAAAAAAAAAA CHEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  SA SE AUDĂĂĂĂĂ ÎNNN ROMÂNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  ELITE AAA CÂȘTIGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ

  =))))))))))))))))))))))))))))))))trotilat bine :)))))))))))))))

 15. MUCIINCEAI
  March 20, 2017 at 1:35 pm

  PENTRUUU TOTIII ELIȚIIIIIIIIIIIIIII FARA NUMAR FARA NUMAR FARA NUMARR

  MERITAM BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ

  NOI SUNTEM ZMEIII ZMEILORRR DIN TRAVIAN

  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ

  sa moara dusmanii=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 16. MUCIINCEAI
  March 20, 2017 at 9:55 pm

  IAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUZIIIIIIII BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
  PE SISTEEM TUUUUUUUUUUUUUUUUURBOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
  VAAAAAAAAAAAAAAAAAA RUPTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
  ELITUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  SA SE RUPĂĂĂĂĂ ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 17. BUCIFICATORUL
  March 20, 2017 at 10:19 pm

  Toate ca toate dar fiind sfarsit de server VĂ FELICIT PE TOȚI aici ma refer la toti jucatorii
  din NORD-EST, NORD-VEST , SUD-EST, SUD-VEST!
  Imi cer scuze fata de toti cu care am intrat in polemici prin injuraturi , mistouri etc , pana la urma urmei cu totii suntem o famile nu doar din N-E ci din tot serveru rox ca fara adversari jocu n-ar mai fi joc!
  Ii respect pe toti cei care mi-au fost alaturi cu care am jucat!
  Dar si pe “dușmanii”(jucatorii din alte cadrane)!
  MULT SUCCES VĂ DORESC LA TOȚI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Lycans
  March 20, 2017 at 11:12 pm

  Ce ai baut ?Sa dai si la altii, asa va deveni si travianul mai frumos
  Bravo!!

 19. NIMICCITORII
  March 22, 2017 at 7:05 am

  Cind pisica nu e acasa joaca soarecii pe masa cam asa s-ar sintetiza editia asta de speed fara 50 % din playeri SE vedem comentariile speedul urmator

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: