Home > Descriere final server, ROX 27 > Final Server ROX27

Final Server ROX27

Jucători ai lumii Travian,

g40_11-ltr

Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la 18:18, lucrătorii măreței metropole WW NE au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!

În timp ce Epic urca spre vârf, urmat de generalii alianței Nord-Est, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.

Printre cei mai onorați demnitari prezenți, trepadus a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, Morfeu și crazy people s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.

Neavând nevoie de vreo introducere, King Kong a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau SPARTANUL și Didi&co, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.

Sud-Est a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, Epic și Pretorian, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mîndrie, mulțimea recunoscătoare.

Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.

(by Mjölnir)

Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.

Advertisements
 1. Doua ziare !
  March 22, 2017 at 8:08 pm

  Felicitari baieti, ne vedem serverul viitor!

 2. Cumhur
  March 22, 2017 at 8:22 pm

  Munca de echipa..Felicitati Nord Est

 3. Ana
  March 22, 2017 at 8:38 pm

  Felicitari NE, felicitari tuturor celor care au jucat si s-au distrat!

 4. RedDevil
  March 22, 2017 at 8:57 pm

  Felicitari cadranului NE. Armate frumoase, record de hammer pentru roman. Serverul viitor va castiga SV pentru că se intoarce evanghelia

  • Kengo
   March 22, 2017 at 10:39 pm

   Hai ma Georgica, n-o mai scutura de gard atata… Daca ziceai SE parca altfel statea treaba… 🙂 ))))

   • RedDevil
    March 22, 2017 at 11:23 pm

    Eu in general o scutur in alte parti ;)) … Fiecare cu scuturatul lui no ? ;)) Poate n-o sa zic SE, dar poate o sa zic impreuna cu SE . Never say never cand vine vorba de scuturat Japonezo 🙂

  • RedDevil
   March 22, 2017 at 10:52 pm

   Penibil daca s-a ajuns sa se posteze si cu numele meu aici !

   Partea cu felicitari NE ramane valabila si din partea mea. Cine o sa castige serverul viitor din pacate o sa ramana sub semnul intrebarii insa cu siguranta si cadranul SW o sa inceapa un proces de reanimare :)) ! Poate ca nu o sa iasa castigator din prima dar cu siguranta cadranul va avea ca baza un nucleu de jucatori ce o sa aduna ceva plusuri .

   Bafta si sarbatori fericite ! Sa ne revedem sanatosi dupa Paste !

   • RedDevil
    March 22, 2017 at 11:21 pm

    aduca*

   • Kengo
    March 23, 2017 at 6:39 pm

    Hai mai timidule, ca doar suntem toti ca fratii, buni sau vitregi… Daca jucai de ieri-alalteieri mai intelegeam, dar deocamdata toata lumea stie cine e pe RedDevil, si implicit multi stiu cine joaca pe Kengo/Hirano. Ce, te-ai rusinat acum?
    Cadranul SV oricum are “un nucleu” de jucatori buni, dar Travian este joc de strategie si echipa. Penibil e sa uiti asta!!!

 5. Assassin ( Lord Beerus )
  March 22, 2017 at 9:05 pm

  Felicitari NE pentru castigarea acestui server! Celorlalte cadrane le urez numai bine pe serverele viitoare si sper ca toate sa faca o figura cat mai frumoasa:)

 6. Bumblebee
  March 22, 2017 at 9:11 pm

  Vorba aia EPIC de buni.Felicitari tuturor!!!

 7. catalin03
  March 22, 2017 at 11:36 pm

  Felicitari NE si nu numai!! 🙂

 8. Light
  March 23, 2017 at 2:00 am

  Buna treaba baietii !
  Sa ne auzim cu bine, serverul viitor!

 9. Lycans
  March 23, 2017 at 7:14 pm

  Mey ce o tot scuturati atat, ca SE sau SUD ? Eu felicit NE pentru serverul asta sau sa zic NORD ? Intelegeti voi ce zic . Din pacate greu un cadran singur mai poate aduce suficienti jucatori sa sustina singur ,

  • Greed
   March 24, 2017 at 10:51 am

   Ce dracu basmeste bețivul ăsta ??? Ce bauși ba?

 10. Lycans
  March 24, 2017 at 6:50 pm

  Vrei si tu? Sincer nu stiu ce am scris , dar nu conteaza, era o vreme cand era lozinca “scrieti da numai scrieti , asa si io , ca cetateanu ala turmentat”
  Ce nu ai inteles ? Ca prima data se palmuira nordisti apoi dadura mana apoi isi aratara la final degetelu, apoi prin SUD uni au dat cu stangu in dreptu, si se lovira cu capul de tocul usi …eeeee asta cu tocul usi e buna rau…trebuie sa o pun in rama

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: