Home > Descriere final server, ROX 30 > Final Server ROX30

Final Server ROX30

Jucători ai lumii Travian,g40_11-ltr

Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la 14:36, lucrătorii măreței metropole WW Farmers au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!

În timp ce ZoZo urca spre vârf, urmat de generalii alianței Farmers, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.

Printre cei mai onorați demnitari prezenți, HoriaN a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, Cipibau și DarNesugalvojom s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.

Neavând nevoie de vreo introducere, turbo a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau Capitan Salami și BeduTurgus, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.

chocolatica48 a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, vanilla1 și keos, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mîndrie, mulțimea recunoscătoare.

Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.

Advertisements
 1. Sailor Moon
  February 21, 2018 at 12:16 am

  Felicitari celor din SW pentru inca un server castigat.
  Experienta ultimelor n servere ne invata ca pentru a castiga Roxul nu iti trebuie hammere ( sau eventual 1 de amuzament si ala de capitala eventual ) , def sau strategie.
  E suficient sa participi si sa lasi SE si NE sa rezolve ecuatia si ei, in idiotenia lor, iti castiga serverul.
  Din nou a castigat un server cadranul care ar fi fost cel mai putin indreptatit sa castige .
  Ma intreb cand si daca or sa inteleaga maretii jucatori din SE si NE ca ce fac ei este culmea prostiei . Ei nu joaca pentru cadranul lor ci pentru ….
  Mai bine ii lasati pe lituanieni sa castige … ei macar au jucat ceva serverul asta!

  • spectator
   February 21, 2018 at 4:57 pm

   Ar fi mai corect sa se decida castigatorul prin vechea metoda a datului cu banul.

 2. Sailor Moon
  February 21, 2018 at 6:54 pm

  Nu ai inteles
  Cand dai cu banu e vorba de noroc.
  P Rox finala e castigata pe prostia altora
  Regula principala ca sa ai sanse sa castigi serverul este sa nu joci nimic .
  Ce joaca unelecadrane pe Rox nu are legatura cu Travianu – nu tu atacuri ( decat la curatarea oazelor) , nu armate , def cat sa nu te darame natarii … important e sa participi si ai sanse mari sa castigi serverul.
  Oare care e senzatia cand castigi un server in care nu ai jucat nimic?
  Iar pentru dobitocii din SE si NE – nu v-ati saturat sa tot jucati pentru alte cadrane al caror merit e numai ca stau si asteapta sa le dati voi serverul?
  Cred ca Rox-ul e singurul server in care un cadran care nu joaca absolut nimic poate castiga un server.
  Si cand va vad cum va tot felicitati pe aici ….
  O intrebare pentru ultimu hammer din NE – care e rostu muncii tale de un server ( felicitari pentru armata apropo) daca ai dat cu armata ca sa castige 0 barat serverul?

 3. crazy
  February 21, 2018 at 8:40 pm

  NOI SPER DEOSEBIRE DE SUD AM DAT SI IN NW SI IN SUD, DAR EI PRIN ORGOLIUL LOR DESI AM FOST ULTIMI IN CLASAMENT AU DAT TOT PE NOI TOCMAI DE ACEA NU AM DAT PE SW, DACA DADEAM ACOLO CASTIGA SUDUL , AM STAT ULTIMUL CU HAMMERUL DEOARECE STIAM CA SUDUL MAI ARE 3 SI MA GANDEAM CA AU LANSAT PE TOTI, DAR DIN PACATE AU LANSAT PE NOI , DIN PACATE OMULE NOI AM AVUT 2 HAMMERE NU DOAR UNU, UNU A PLECAT PE NW SI UNU PE SW, DOAR CA NU E PUS RAPORTUL PRIMULUI HAMMER

  • Assassin ( Lord Beerus )
   February 22, 2018 at 9:01 am

   Armatele din sud au mers pe fiecare ww ,nu doar pe elite. Voi din pozitia 4 ati atacat pe sud care erau pe 3. Despre ce tot vorbesti tu acolo? Strategia voastra a fost sa stati cu cat mai multe armate pana la final si de acolo ati pierdut serverul. Sa nu Elite au avut 2 extinse,nu una. Cipibau a dat cu armata fara erou si prin urmare a dat mai putin dmg decat o capitala.
   Si chiar daca ultimele 2 capitale din sud mergeau pe alt ww ,era irelevant. Stim unde ataca elite deobicei cand nu mai au sanse,iar in acel moment sansele voastre erou 0.

   Succes pe viitor!

   • Rakkasans
    February 22, 2018 at 11:02 am

    coordonatele in adunare,sunt pre stabilite :d…pe langa astamati fost ww-ul cel mai apropiat:D

  • Assassin ( Lord Beerus )
   February 22, 2018 at 9:02 am

   *Sa nu uitam

 4. crazy
  February 21, 2018 at 8:41 pm

  PE SE SCUZE

 5. EliCarameli
  February 21, 2018 at 9:26 pm

  SE nu a dat numai pe NE! Armata lui Lord Beerus s-a dus pe NV! Corect? Jocul s-a terminat acum, daca nu jucau lituanienii chiar era un server anost

 6. 2xdnl
  February 21, 2018 at 10:56 pm

  Sailor moon ,
  De ce zici ca sw nu a jucat nimic ?
  Din ziua 2-a pana in penultima zii sansele au fost de 1% , am jucat pentru 1% ala .. asta am jucat .
  Cum poti juca cu 10-20 jucatori activi ?
  Daca stiti table SW a jucat la marti tehnic :))
  Cum sa nu te bucuri si sa te feliciti cand castigi cu resursele care le-am avut noi ?
  E ca si cum Farul Constanta ar castiga champions league…

 7. ROX degeaba
  February 22, 2018 at 9:38 am

  Dani – eu te stiu om cu capul pe umeri
  Spune tu ce a jucat cadranul SW ca sa merite sa castige un server de Travian?
  In afara de faptul ca v-ati inregistrat si ati avut rabdare sa stati pana la final pe un server mort pentru voi 🙂

  Vorbim de Travian- joc de razboi … cand SW nu a insemnat nimic pe serverul asta . V-a ignorat toata lumea si voi nu ati atacat pe nimeni .
  Ce travian ati jucat voi?
  Spuneai ca e ca si cum Farul Constanta ar castiga CL ….dar fara sa joace cu nimeni 🙂

  Spui ca sunt 10-20 de jucatori active acolo de parca ar fi vina noastra … intreaba liderii de pe acolo de ce nu mai joaca nimeni in SW.
  SW e singuru cadran care nu joaca pe finala ( sunt 2-3 jucatori buni din SW pe acolo dar cam atat) , nu joaca nimic pe Rox si se bucura ca a castigat inca un server 🙂
  E ca si cum as juca eu Travian si m-as bucura ca-si dau delete vecinii ( fara sa-i atac eu ) pe principiu ca eu am ramas cel mai tare din parcare pe acolo ( chiar daca eu am un singur sat si ala cu 2 populatie )
  Satisfactie ai cand castigi un server pe meritele tale ; cand castigi fara sa ai nici-un merit …
  Dar ai si tu dreptate . Nu e vina voastra ca NE si SE sunt atat de dobitoci incat sa va dea voua serverul numai din ambitia de a nu castiga celalalt cadran .

 8. Arise
  February 22, 2018 at 3:53 pm

  SV a castigat meritat,travianul e un joc de razboi dar si de strategie.Lucrurile pe care le spuneti voi aici sunt valabile doar cand pe server sunt jucatori,ca sa joci un server si sa il castigi doar pe barba ta ai nevoie de 2-300 jucatori activi,nu cred ca sunt mai mult de 30-40 in SV si NV si maxim 100 in celelalte cadrane.Probabil pe viitor vom fi nevoiti sa ne aliem cate 2 cadrane,daca nr de jucatori este acelasi sau mai scade.Felicitari SV

 9. hahaha
  February 22, 2018 at 6:38 pm

  Felicitari Sw – ati fost magnifici . Strategie la superlativ. Un server minunat din nou din partea voastra!!!
  Felicitari Arise!
  Felicitari Dani!
  Felicitari tuturor celor care au participat pe rox!
  Felicitari si celor care nu au intrat serverul asta !!!!
  O fi greu sa nu joci nimic un server intreg?
  La NE si Se se vad hammere , puncte off si def facute .
  Pana si la Nw se vede ca s-au straduit sa joace ceva si sa aduca lituanienii in cadranul SE.
  La Sw….. eu unu nu vad nimic .
  Dar dupa logica lui Arise si dani Sw au fost OAU- mama si tata strategiei

 10. Arise
  February 24, 2018 at 2:38 pm

  SV au avut cea mai buna strategie daca pe ww-ul lor scrie 100.Eu joc in NV,i-am felicitat din fair play,tu ii critici din frustrare.te pup pa pa

  • hahaha
   February 25, 2018 at 11:06 am

   Asa Arise
   Buna asta cu fair play
   Decat sa accepti adevaru mai bine te ascunzi dupa fair play.
   Aia de spun lucrurilor pe nume sunt frustrati , invidiosi , rau intentionati .
   Ca de , poate serveru viitor castiga si NW serveru la fel si , din fair play , or sa va felicite toti cei 10 jucatori din SW ( parca atatia zicea cineva ca au fost ).
   Realizati ca daca , printr-o minune , SE si NE ar trece peste orgolii in urmatoarele 100 de servere nici SW si nici NW nu ar mai avea WW ( nu zic ca nu ar castiga , dar daca isi prind NE si SE mintea cu voi va cautati WWul la 1000000000000 km sub nivelul 0 ).
   Si asta cu toata strategia voastra care e extrem de complexa ( se bat SE cu NE si castigam noi ). Oare v-a luat mult sa ajungeti la nivelul asta de strategie ?
   Na asta am zis-o tot din frustrare , ca ma oftic ca sunteti voi ai mai mari strategi !

 11. NIMICCITORII
  February 26, 2018 at 8:15 am

  Ptr Crazy People: SE A dat atac pe toate WW-urile ai omis atacul lui Mosuleo.Imi cer scuze jucatorilor din SE ca nu am cistigat dar din pacate am intilnit un adversar redutabil L Team pe care I-am felicitat deja ptr jocul prestart.A fost un sevar per total frumos.Felicit toti jucatorii care au participat la acest joc indifferent de cadranul ales !!!

 12. Mircea/Warsong
  March 1, 2018 at 9:31 am

  Adi
  Am o rugaminte la tine
  Meta Dacia e in drum drept catre lv 100 la ML in finala Travian.
  Ma gandesc ca ar trebui deschisa o zona speciala pentru finala – situatie WW, rapoarte , discutii.
  Pe langa faptul ca Dacia castiga finala asta fara drept de apel ( rusii si polonezii deja au renuntat sa mai dea pe WWul nostru in conditiile in care sunt peste 80kk def acolo) ar trebui sa se vada ceea ce eu am spus de mult timp .
  Romanii sunt jucatori excelenti de Travian . cand nu se cearta intre ei 🙂 . Si impreuna am reusit sa facem o finala frumoasa si peste asteptarile tuturor ( imi amintesc ca multi ne cantau prohodul si ne explicau cum or sa ne rupa rusii pe genunchi si cum nu o sa mai fim prin zona pana la Craciun 🙂 )
  Iote ca Romanii sunt tot acolo , au cel mai mare def pe WW , cele mai multe hammere ramase si cale libera ( sper eu ) catre castigarea finale
  Go Dacia . Catre lv 100 la WW si 100kk def pe WW ( din ce am auzit ar fi def record pe un WW intr-o finala ) !!!

  • dino75
   March 1, 2018 at 9:12 pm

   felicitari DACIA

  • Rasengan
   March 3, 2018 at 8:33 pm

   Ceva rapoarte de pe acolo …??
   Sau detalii… Ce lvl e ww…?
   Daca se poate un acces acolo la sf de server sa vedem si noi 🙂

   Felicitari celor ce au jucat.

 13. SuperErouTău
  March 14, 2018 at 9:36 pm

  Stie cineva cand incepe din nou ROX-ul?:)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: