Home > Descriere final server, ROX 31 > Final Server ROX31

Final Server ROX31

Jucători ai lumii Travian,

Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la ora 22:37, lucrătorii măreței metropole WW NORD-EST au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!

În timp ce Just4Fun urca spre vârf, urmat de generalii alianței NE-ELlTE, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.

Printre cei mai onorați demnitari prezenți, Liviu_11 a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, Dark Lord și Trantoru s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.

Neavând nevoie de vreo introducere, moo a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau RedDevil și winston, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.

Trantoru a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, Tractorist și Tot noi, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mândrie, mulțimea recunoscătoare.

Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.

Advertisements
 1. Vulturul
  August 4, 2018 at 9:48 am

  Felicitări tuturor jucătorilor indiferent de cadranul unde au jucat……dupa razboi tot timpul apare un “Daca” asa ca acum a venit timpul sa ne relaxam un pic si noi…ne revedem in serv de iarna.

 2. Emil Team Elite
  August 4, 2018 at 6:38 pm

  Felicitări băieți si fete,sunăm adunarea pentru serverul urmator

  • țopescu
   August 11, 2018 at 11:12 pm

   ai grija cu purcica bre, ti-o eutanasiaza guvernu

 3. BlackReeaper
  August 4, 2018 at 7:05 pm

  o poza cu WW-u pe final?:)

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: